Kızlar benim beta hcg 2 gün önce 258 bugün kan verdim 785 yükseldiğini gördüğümde mutlu oldum ama bu kadar çok yükselmesi bi anda sağlıklı mı ☺️
İlk öğrendiğimde 14 şubat: 18.80
16 şubat:68
19 şubat:258
21 şubat bugün: 785
Kızlar benim beta hcg 2 gün önce 258 bugün kan verdim 785 yükseldiğini gördüğümde mutlu oldum ama bu kadar çok yükselmesi bi anda sağlıklı mı ☺️
İlk öğrendiğimde 14 şubat: 18.80
16 şubat:68
19 şubat:258
21 şubat bugün: 785
Papatyam_42 normal canım zaten her gün ikiye katlaması gerekiyor diye biliyorum seninki güzel bir şekilde gelişiyor ama daha çok başındasın çok yeni gebeliğin muhtemelen sadece kese görülür gidince
Papatyam_42 çok güzel gözün aydın 🥰 hayırlı olsun
zbydslck umarım görülür kese onu görürsem rahatlayacağım kistim olduğunu öğrendik çünkü ağrıda yapıyor baya bugün yine doktora gideceğim bakalım neler diyicek
Deniz2953 teşekkür ederim ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok bi keresinde çok yükselmesi sağlıksız gebelik gibi bişey okumuştum o yüzden biraz korktum😅
Papatyam_42 az yükselmesi sağlıksız oluyor
Deniz2953 o zaman problem yok demektir teşekkür ederim içimi rahatlattınız allah razı olsun🙏💖
Papatyam_42 benimde sizin gibi olmuştu yükselişim panik yapmayın şuan doğumumu bekliyorum 2. Gebeliğim ilk gebeliğim dış gebelik oldu dış gebeliktede iki günde bir kan vermiştim sürekli inip çıkan değerler vardı ama sizde şuan hep artış olmuş doktorum en kötü 1 buçuk katı artması gerekiyor dedi bir süre daha kan vermeye devam edin derim şuan kese görünmez bu değerlere göre artış varsa panik yapmanıza gerek yok
Bende 14 Şubat’ta kan verdim 64.8 çıktı Pazartesi kadın doğuma gittim muaynede bişey göremedi tekrar kan aldı 300 çıktı çok küçük daha o yüzden görünmez dedi haftaya salı gel dedi ama sabırsızım nasıl geçecek zaman bilmiyorum bı daha kan veremedim malesef
Gizoo_2716 evet doktorumla görüştüm salı günü keseyi görürüz dedi bakalım heyecanla salıyı bekleyeceğim teşekkür ederim 🙏
Oykuuuuuuuuuu bende vermememiştim 3 gün şimdi 2 günde bir vericem
Benimkide simdi geldi 127 cikmis, galiba düsük yapcam🥺🥺
Fatmanurr94 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim pek bi fikrim yok ama bi süre sonra yükselmez mi kaç günde bir verdin artışları nasıldı hatırlayamadımda
zbydslck ne zaman bebek görünür tahminen benım de bugün beta 2204 çıktı 5 haftalık hamıleyım :)
Papatyam_42
15.02 adetten birgün önce 15 di
17.02 42
19.02 82
21.02 Yani bugün 127
Artislar cok yavas🥺🥺
Zambak-12 1500-3000 arası kese görünüyor diyorlar benim doktorum salı görürüz muhtemelen dedi keseyi bebeği bilmiyorum
Fatmanurr94 doktorla görüştün mü canım benim ağrın falan var mı acaba
Papatyam_42 görüstüm canim Pazartesi gel dedi.
Hic bir agrim yok bende anlamadim niye böyle oldu
zbydslck doğru söylüyorsunuz Sureklı gitmek de istemiyorum vajınal usg benı sonrasında rahatsız ediyor teskekur ederım