Gizoo_2716 evet doktorumla görüştüm salı günü keseyi görürüz dedi bakalım heyecanla salıyı bekleyeceğim teşekkür ederim 🙏
Beta hcg
Oykuuuuuuuuuu bende vermememiştim 3 gün şimdi 2 günde bir vericem
Benimkide simdi geldi 127 cikmis, galiba düsük yapcam🥺🥺
Fatmanurr94 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim pek bi fikrim yok ama bi süre sonra yükselmez mi kaç günde bir verdin artışları nasıldı hatırlayamadımda
zbydslck ne zaman bebek görünür tahminen benım de bugün beta 2204 çıktı 5 haftalık hamıleyım :)
Papatyam_42
15.02 adetten birgün önce 15 di
17.02 42
19.02 82
21.02 Yani bugün 127
Artislar cok yavas🥺🥺
- Düzenlendi
Zambak-12 1500-3000 arası kese görünüyor diyorlar benim doktorum salı görürüz muhtemelen dedi keseyi bebeği bilmiyorum
Fatmanurr94 doktorla görüştün mü canım benim ağrın falan var mı acaba
Papatyam_42 görüstüm canim Pazartesi gel dedi.
Hic bir agrim yok bende anlamadim niye böyle oldu
zbydslck doğru söylüyorsunuz Sureklı gitmek de istemiyorum vajınal usg benı sonrasında rahatsız ediyor teskekur ederım
Zambak-12 neden vajinal usg yapıyorlar normal usg yapmıyorlar
Fatmanurr94 inşallah hayırlı haberler alırsın canım dualarımdasın🙏
Papatyam_42 benim 6500 lerde kese göründü ilk çoğumunsa 2336 idi Altan muayene olmuştum kese yoktu görünmemişti bir hafta sonra gidince belli oldu
zbydslck benım de net bir sekılde kese gorulmedı dedi ama gördü keseyı sonra vajınal baktı evet burda dedi bebek bende öyle düşünüyorum Sureklı vajınal bılemedım ya myomlarım var ondan mı acaba dıcem de ne alaka
Zambak-12 yok canm bendede polip var biçok kadında miyom falanda vardır hatta. Sen talep edebilirsn karından istiyorum diye .Her kontrolde vajinal bakılmaz benm ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde sadece senn gibi görünmedi diye alttan bakıldı o kadar birkez oda. Saha sonra hiç bakmadılar. Özeldede devlettede.