Shrydn anladim canım onu tabiki de hamileyken yaptırma.. hani öncesinde jilet ile aldırıyorlar ya animasyona gitmeden sen tekrar devam edersen sikinti yasamazsin demek istedim yanlis anlasilma olmasin :)
    MihriiFb anladım canım. Karnım sorun yapıyo zaten. Cocuktan sonra yine eski duzene doncem inşallah
      Reina gerçekten kadının pisliğini kadın görünce daha kötü oluyor demekki 😶😶 abla da ben dayanamıyorum diyordu ama ne yapsın kadın ekmek parasına bakıyor. Tamam canım inşallah gideceğim çok teşekkür ederm 😂
        MihriiFb canim zor gercekten bende evde kendim ağda yaparim hep suan 6 ayligiz 2 gun önce yaptim karnimdan hiç goremiyorum ayna karsisina oturdum da yaptim ayriyetende küçük ayna aldim yanima yakindan nerde olup olmadigini gormek icin yapiyorum bi sekilde cok şükür ama zor oluyo tabi
          Ben ağda yapıyodum kuaforde ama haftaya çatı muayenesi var çok da çıkmadı napıcam nilmiyorum yine alınması gerek tabi normal doğum istediğimden ağda zamanı tutturamam gibi geliyonani durumda tüy dökücü krem kullanmaya vaktim olurmu acaba
            Elif78 hemde ne zor ben yine goruyorum da bel ağrısı sıkıntı bende.. işte jilete kötü diyolar çaresiz kuaföre gideceğim galiba 😶
            aycaayse tabii bir anda olursa ve müsait olmazsan tüy dökücü veya jilet bilemiyorum nasıl olur. Sancıyı hissettiğin an yapmak gerekir sanırım 🤔
            Kuafore gitmek kolayda birde bunun gunahi var. En iyisi eşimizin yapması.
              hamamotu tozunu kullanan varmı gebelik döneminde ben gebelik öncesi kullanıyordum çok pratik oluyordu ama sağlıksız diye duydum bıraktım jilete döndüm
              Hamamotu tozundan bilgisi olan varmı
                Liyam-55 gerçi doğru hiç günah kısmını düşünmedik. Aslında aklıma geldi ama doktorlarda görüyor sonuçta 😶 aynı şey gibi olmaz mi
                  MihriiFb tüy dökücü zararlı hem gebelikte hem normalde içerdiği kinyasallardan dolayı aklında bulunsun
                  MihriiFb aktarlarda satılıyor evet tüy dökücü bir toz su ile krem kıvamına getiriliyor tüy dökücü kremlerden daha iyi temizliyor ama gebelikte önerilmiyormus sıcak banyoda biraz yakıyor ılık duşta yakmıyor bende etkileri bu şekilde
                  MihriiFb koşarak kuaföre gitmelisin bence 4aylik hamilesin ilerde daha çok zorlanacaksın bence sındı den agdaya başla ileride hem azalır hemde acı Bile duymazsın koku incelir İnan ben pişmanım gitmediğim icin 😏🙈
                    Reina ay gece gece nasıl okuduysam artık ebe diye🙈 ya ben normal dogum istiyorum hemde çok ama çokta korkuorum nasıl olucak kesi atılıcak mı atılmıcak mı ya o an bayılırsam ve sonrası idrar kacırıosun işte rahim aşagıya düşüo yok ilişki eski estetikliğini kaybediyor darlıgın yerini bolluk alıor falan diolar 😢😢 dedikleri dogru mu bi bilginiz var mı?