Rbya Busraltn İnşallah sağlıkla zamanında alırsınız kucağınıza zaman yaklaştıkça heyecan ve korku daha çok artıyor 🙏🏻🥹
Gghjjn Busraltn uygulamaya gore 30 gun ama hep erken doguyor benimkiler onun icin 1. Yada 2 hafta demek istiyorum
mycuppycake Son 3 gün kalmıştı ama galiba bugün gelecek 🙏🏻kahve açık pembe kanamam oldu sabah sancım var düzenli.
Refiakarakas mycuppycake ay n’aptınız geldi mi bebiş🥹benim de 3 gün var gösteriyor da henüz hareketlilik yok bakalım
Seymanurkurt eflin-svm aynen belime arada regl sancısı gibi giriyor ağrı canım gidiyo söylemesi ayıp vajinal bölgeye baskı yapiyo
Seymanurkurt Busraltn çok teşekkür ederim canım Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Allah’ım olmayanlarada nasip etsin 🤲❤️
DENIZ_55 Busraltn bizde 55 samsun olduk bende sezeryan olacağım için heycan var ama bi rahatlıkta var neden bilmiyorum hicbirsey yapasım yok 😁🤣
Kubrasrlozd Busraltn uygulama 39 diyor ama benimde sezaryen 28 gün var sanırım daha tam gününüde netleştirmedik 🤗
Refiakarakas Buse_yalcin ay benim de an itibariyle son 3 ve oğlan 🙈 ama henüz bir hareketlilik yok😂doktor 41e kadar normali bekleriz dedi bakalım