DENIZ_55 alphuma bebegin önde ve geride olması dogumu belirleniyor dogum son adet tarihine göre yapılıyormuş benim doktorum öyle dedi çünkü benimde 2 hafta ileri gelişimi bebeğimin ben dogumi etkilermi dedim yok etkilemez demişti ordan biliyorum 😊
Busraltn alphuma rahim ağzı kısalığı mevcut progestan kullanıyorum sabah akşam erken doğum riski var yani
danla2711 Busraltn teşekkür ederim evet az kaldı çok heyecanlıyım😂😂 sizinde bebiş sağlıkla gelsin inşallah🥰🥰
Leyla157 Uygulamaya göre 59 🥳 gün olarak kısaymış gibi geliyor ama ay olarak düşününce 2 ay daha var biter mi beee diyorum 😅 hakkımızda hayırlısı 💕
Ozlem164216 Cacaege Benim de 75 ama doğum şeklim belli değil doktor bişey söylemedi. sizin nasıl belli oldu acaba
Cacaege Ozlem164216 benim bu 2. Doğumum ilkinde 40+6 suni sancı verildi acil sezaryene alındım o yüzden 2. De sezaryen olacak 🌸
Anneoldum2 Busraltn 184 gün çabucak geçsin istiyorum sağlıklı bir şekilde olsun bebeğimde bende hamilelik benim için zor oluyor çünkü
Elfkolk1 Uygulamaya göre 13 gün ama sezeryan olacak o yüzden son 5 deyiz hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum hayırlısı bakalım 🫣😇😇
SGE Dilara2954 Aynıyız sizinle 🥰 benim bugün sabah kahve ve açık pembe bi akıntım oldu nişan olabilir muhtemelen. Ama ağrım sancım yok şuan. Doktorum sancı sıklaşırsa hastaneye gelirsin dedi. Sizin de ilk doğum mu? Nasıl geçiyor herhangi bir belirti var mı?