Busraltn Rbya inşallahhh 🩷 bende o sayıları görürüm inşallah erken doğum riski var endişeliyim hemde heyecanlıyım.😳😳
Rbya Busraltn İnşallah sağlıkla zamanında alırsınız kucağınıza zaman yaklaştıkça heyecan ve korku daha çok artıyor 🙏🏻🥹
Busraltn rozamomy ayyyyy çok heyecan verici 2 gün nedir yahuuuu ben şurda 50 gün görünce bile heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum bile 🥹🥹🥹♥️♥️
rozamomy Busraltn son zamanlarda artık heyecan yerini biraz bikmisliga bıraktı bende, her an gelecek gibi ama gelmiyor olunca 🥲
Busraltn tugbaa-54 benim 2 gündür bebişin hareketlerini kasıklarda hissediyorum biraz endişelendirdi bu durum tabi beni🤲🏻🥹
Devran Busraltn antremanlıyım oğlum var nisanda 6 yaş olucak sadece miğde bulantım falan bitti ya bazen hamile olduğumu unutuyorum çok endişeleniyorum bi belirti yok ya mesela işin hareket hissetme aşamasındada değiliz küçük daha 3 ay 3. Haftaya pazar giricek
DENIZ_55 alphuma bebegin önde ve geride olması dogumu belirleniyor dogum son adet tarihine göre yapılıyormuş benim doktorum öyle dedi çünkü benimde 2 hafta ileri gelişimi bebeğimin ben dogumi etkilermi dedim yok etkilemez demişti ordan biliyorum 😊
Busraltn alphuma rahim ağzı kısalığı mevcut progestan kullanıyorum sabah akşam erken doğum riski var yani
De25 ayse1495 benim de öyle bebegin basi büyük dedi 2 3 hafta önde dedi 65 günümüz kaldı bakalım ne olcak
Seyma_yldzz Şafak 35 🥰 şuan doğum şekline karar vermediğim için sezaryen olursa doktorum 10 gün öncesinden olabilir dedi. Bekliyoruz bakalım ne zaman gelmeyi nasıl gelmeyi seçecek ☺️