• Doğum
  • Şafakları Alalım! 🤱

Annemmmm1 doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Doktorunuz bir tarih verdi mi? Ben haftaya cuma kontrole gideceğim bakalım doktorum ne diyecek😜

Uygulama 48 diyor doğum şekli bilmiyorum henüz 🫢 iki hafta önden gidiyor gelişimi mart içinde gelir nisan ayını görmeyiz gibi

ipos katılıyorum inan ben anestezi videoları karşıma çıkınca bile geçiyorum hemen bilmemek öğrenmemek en doğru karar🙏🏼🤪

• ipos bunu yanıtladı.

Gulce35 doğum tarihi belli değil değil mi? Ayy benim doğum bayram tatiline denk geliyor acaba doktor ne diyecek hiç bilmiyorum

Busraltn yok spinal yok epidural hiç anlamlarını bilmiyorum galiba öğrenmiycem de doğumda artık ne çıkarsa bahtıma anlık 😀😀😀

ipos aynen bende öyleyim ayılan bayılan biriyim birde ben o yüzden o an ne yaşanırsa yaşansın kafasındayım bakalım😂

Busraltn son 16 Rabbim hepimize kolay güzel sağlıklı doğum nasip etsin amin bebislerimiz sağlıklı olsun amin 😇 birbirimize dua edelim kizlar

Busraltn en son geçen hafta gittim sordum doktora 8-9 Nisan gibi dedi bir aksilik çıkmazsa tabi siz de sorun olmazsa bir sonraki kontrolde 🥰

Cacaege o kadar hızlı geçiyor ki günler aslında geçmiyor gibi geliyor ama su misaliii 🤗🤗