-Morcivert- Refiakarakas yaa aynımıymışıız 🤩 bende de hiç belirti yok şükür hamileliğimde rahat geçti ağrı sızı pek olmadı yani hâla yok bakalım bi şekilde belli eder herhalde gelceğinde 😅
Refiakarakas -Morcivert- ay ne güzel hamileliğiniz güzel geçmiş☺️ evet herkes geldiğinde anlarsın diyor, bekleyelim bakalım 😅
Mdhcgdm deletedmom43191 ağrıyı çekeceğim odada bu saydıklarınızdan var ama doğum başladığında doğumhanede ki sadece bebek bakımı ve doğum masası var
deletedmom43191 Mdhcgdm ben bu saydıklarım olan odaya giriyorum daha da cikmiyorum sancimi orda cekiyorum dogumu orda yapiyorum doğum yapınca bebeğimle çıkıp servise geçiyorum 😊
Seymanurkurt eflin-svm ben dün duramadim 🫢 gittim yalancı sancıymis büyük ihtimalle haftaya salı kontrolüm var alır dye düşünüyorum son günler sanki hiç geçmiyor
eflin-svm Seymanurkurt benim de bugün gitmeye niyetim vardı ama vazgeçtim çok büyük ihtimalle benimki de yalancı sancı pazartesi kontrole gideceğim
BetulSahin5444 Busraltn 35 haftada gün verecekler umarım bayrama gün vermez bayramdan sonra olmak istiyorum devlet hastanesinde olcam sizin tarih bellimi
Nejla2763 Aytugg plates topuyla egzersizler yapmaya çalışıyorum yürüyüş yapıyorum ama kasiklarimda çok fazla ağrı olduğu için zorlamiyorum tik yok simdilik
Mercan0652 Gulce35 hadi bakalım sağlıkla gelsin oğlunuz da inşallah belki de aynı gün doğarlar 😍😍 Belkii dee 🤩 sezeryan olursa aynı gün olma ihtimali varr tabii ☺️
Karelinannesiiiii Ssss12 eee çok normal o zaman bu kilolar zaten doktorum haftasına göre kilosu ve boyu uyumlu demişti çok şükür 🤲🏻🙏🏻🧿