Refiakarakas Buse_yalcin ben daha çok kasıklarımdan ağrı hissediyorum, geçen iki gün boyunca da geceleri yalancı sancılarım oldu o zaman ben de birkaç saniye hareket edemedim
Refiakarakas deletedmom43191 benim doktorum da bugün 41’e kadar bekleyeceğiz dedi, açıkçası ben rahatladım çünkü sezaryen olmak istemiyorum, bence kötü düşünmeyin, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi ☺️
Snglkltk Busraltn 37+2 5 martta sezeryan olcak benim pek bisey kalmadi cok heycanli sağlikla hayirlisiyla gelsin bebislerimiz 😍🥰
Beryy Tugcaduman 30+5 te gittik en son pazartesi gideceğiz( üç hafta olacak son gidişimizden) 30+5 w 2080 gr demişti boyunu bilmiyorum sizin kaçtı
Tugcaduman Beryy bizde 32 de gitmiştik tekrar Salı günü gideceğiz iki hafta ara ile görmek istedi doktorumuz bize de en son 2280 demişti boy 46 cm demişti
deletedmom43191 Mdhcgdm 😅😅 benim hastanenin gözünü seveyim o zaman 😅😅😅 çok sadeymis benimkinde normal masa dolap pikates topu nst makinesi bebeğin muayene olacağı giydirilecegi masa odaya götürmek için bebek arabası falan 🥰
Mdhcgdm deletedmom43191 ağrıyı çekeceğim odada bu saydıklarınızdan var ama doğum başladığında doğumhanede ki sadece bebek bakımı ve doğum masası var