gulzaadee Busraltn uygulamaya göre 53 ama 43 gün sonra inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. Dün kontrolde doktorum sezaryen tarihini verdi .
SariLale22 Busraltn uygulamaya göre 89 ama ikiz oldukları için sezeryan doğum o yüzden 74 gün diyoruz ama daha erkende gelebilirler 🥹
eflin-svm Seymanurkurt benim de bugün gitmeye niyetim vardı ama vazgeçtim çok büyük ihtimalle benimki de yalancı sancı pazartesi kontrole gideceğim
Seymanurkurt eflin-svm yalancı sancı bacım yalancı 😀 salı günüde benim kontrolüm var pazartesi gidince yaz ne derse
Sazenin Seyma_yldzz bizim oğlumuz olacak inşallah 👼 Aminn inşallah keyifli bi son ay ve doğum geçirelim inşallah bebişlerimiz sağlıklı, uykusu yerinde, sütümüz bol, emmeleri iiyi olur 🤭🥰✨️🩰🤍
BetulSahin5444 Busraltn 35 haftada gün verecekler umarım bayrama gün vermez bayramdan sonra olmak istiyorum devlet hastanesinde olcam sizin tarih bellimi
Busraltn BetulSahin5444 hayır değil haftaya cuma 34 haftalık olacak muhtemelen tarih verir diye düşünüyorum
Tugcaduman Beryy bizde 32 de gitmiştik tekrar Salı günü gideceğiz iki hafta ara ile görmek istedi doktorumuz bize de en son 2280 demişti boy 46 cm demişti