Refiakarakas mycuppycake ay n’aptınız geldi mi bebiş🥹benim de 3 gün var gösteriyor da henüz hareketlilik yok bakalım
Refiakarakas Buse_yalcin ay benim de an itibariyle son 3 ve oğlan 🙈 ama henüz bir hareketlilik yok😂doktor 41e kadar normali bekleriz dedi bakalım
Buse_yalcin Refiakarakas sizin de çocuk karın ortasında toplanıp duruyor mu ? Benim hep karnımdan ağrı giriyor bi kaç gündür ve başını öyle bir bastırıyor ki aşağı yürüyemiyorum bi kaç saniye. bir de sağ kalçama ağrı saplanıp çıkıyor
Tugcaduman Beryy benim da 44 gün kaldı iki hafta önden gidiyor demişti doktorumuz en son ne zaman gittiniz ne kadardı boy kilo
Beryy Tugcaduman 30+5 te gittik en son pazartesi gideceğiz( üç hafta olacak son gidişimizden) 30+5 w 2080 gr demişti boyunu bilmiyorum sizin kaçtı
-Morcivert- Refiakarakas yaa aynımıymışıız 🤩 bende de hiç belirti yok şükür hamileliğimde rahat geçti ağrı sızı pek olmadı yani hâla yok bakalım bi şekilde belli eder herhalde gelceğinde 😅
Dilara2954 SGE adet sancısı gibi var bende bel sırt ağrısı yatın kontrolde öğrenicem inşallah 😊 acile gitseydin keşke
Refiakarakas Derrinnn benim de son 3 ama bir hareketlilik yok, bizimkilerin keyifler yerinde demek ki 😂
Nejla2763 Aytugg plates topuyla egzersizler yapmaya çalışıyorum yürüyüş yapıyorum ama kasiklarimda çok fazla ağrı olduğu için zorlamiyorum tik yok simdilik
Refiakarakas Buse_yalcin ben daha çok kasıklarımdan ağrı hissediyorum, geçen iki gün boyunca da geceleri yalancı sancılarım oldu o zaman ben de birkaç saniye hareket edemedim