Sazenin Seyma_yldzz bizim oğlumuz olacak inşallah 👼 Aminn inşallah keyifli bi son ay ve doğum geçirelim inşallah bebişlerimiz sağlıklı, uykusu yerinde, sütümüz bol, emmeleri iiyi olur 🤭🥰✨️🩰🤍
Mdhcgdm deletedmom43191 bende pazartesi gideceğim biraz korkuyorum doğumhaneyi gezdirdiler gittiğimde
Cansu344 deletedmom43191 hım özele mi gidiyorsunuz ben de 39+4 üm ondan sordum çatı muanesi oldunuz mu acaba
deletedmom43191 Cansu344 ben hiçbir gebeligimde çatı olmadım sadece doğuma gittiğim gün bakildi alttan devlete gidiyorum ben özele acil birsey olmadığı sürece kapısından girmem 😊
Cansu344 deletedmom43191 ya benim ilk bende devlet takipliyim 40. Haftada acilden gel dedi hangi hastanede sizin sezaryan de olabilir çatın dar olabilir dedi o zaman neden bekliyorum bu kadar ama oda anında belli oluyor sanırım of kafam çok karışık 😂
Mdhcgdm deletedmom43191 çatı muayenesi olduğumuz masadan başka birşey yoktu birde bebeğin kontrolü yapılacağı masa vardı 😅
deletedmom43191 Mdhcgdm 😅😅 benim hastanenin gözünü seveyim o zaman 😅😅😅 çok sadeymis benimkinde normal masa dolap pikates topu nst makinesi bebeğin muayene olacağı giydirilecegi masa odaya götürmek için bebek arabası falan 🥰
Aytugg 05032013 sağlıcakla kucağınıza alın 🌼 en yakın tarihli sizi gördüm benimde tahmini doğum tarihine 6 günüm kaldı sizinki planlımı ☺️
ikibaloglanannesi ferya-ari En son gittiğim de nisanın 7si olur dedi 38+3 ya da 38+4 e denk geliyor o da. 3 Mart’ta kesinleşecek tam tarihim. Tabi ben 8 Nisan istiyorum çünkü abisi de 8 Şubat doğumlu. İkisi de 8 olsun istiyorum ama bakalım🌸 Birde abisi gibi 37 de gelirse nisanın ilk haftası olacak o da bayrama denk geliyor🍬🍭
simsekkiz8 Hsny_6 böbrekde genişlenme var dr rsike atamam dedi duruma göre degerlendorecek en gec 8 mart gibi aliriz dedi