Refiakarakas Derrinnn benim de son 3 ama bir hareketlilik yok, bizimkilerin keyifler yerinde demek ki 😂
Ay-07 Benimde uygulamaya göre 51 görünüyor ama bebeğin baş çevresi 3-4hafta önde ne zamana olur bende merak ediyorum hepimize güzel doğumlar diliyorum 🙏🏼
Gulce35 Mercan0652 benim ikinci gebelik ilki sezaryen olduğu için şimdiki de öyle olacak 🥰 sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti ne? 😍
Hilalsny Busraltn uygulamaya göre 18 ama son 10 günüm 3 mart için tarih aldık sezeryan😊 bana kalsa gidip yarın doğurasım var😁😁
deletedmom43191 Cansu344 41 e kadar beklyecez doğumu dedi doktorum 41 den sonra da nst göre hareket edicez dedi ya kakasını yaparsa bebek dedim yapması doğuma alınma sbebei değil yutmadigi sürece sorun yok onuda nst den anlayacaz dedi bebek yuttuktan sonra een beni doğuma alsan neeee almasan ne resmen bebekle beni tehlikeye qtiyor ama son günlerim değişemem artık
Cansu344 deletedmom43191 hım özele mi gidiyorsunuz ben de 39+4 üm ondan sordum çatı muanesi oldunuz mu acaba
Refiakarakas deletedmom43191 benim doktorum da bugün 41’e kadar bekleyeceğiz dedi, açıkçası ben rahatladım çünkü sezaryen olmak istemiyorum, bence kötü düşünmeyin, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi ☺️