Seymanurkurt eflin-svm ben dün duramadim 🫢 gittim yalancı sancıymis büyük ihtimalle haftaya salı kontrolüm var alır dye düşünüyorum son günler sanki hiç geçmiyor
deryakuralerturk Busraltn bugünde bitti diyelim şafak 4 olsun 25inde kucağıma alacağım inşallah 2.kızımı 🥰
simsekkiz8 Hsny_6 böbrekde genişlenme var dr rsike atamam dedi duruma göre degerlendorecek en gec 8 mart gibi aliriz dedi
Hsny_6 Buluttopbas4 sizinle aynıyız sağlıkla gelsinler 🙏🏻 bir hafta önden gidince erken mi doğuyorlar?? Doktor mu dedi size
ferya-ari Uygulamaya göre şafak 64 ama sezaryen olacağım için erken olacak sanırım sezaryen doğuma kaçıncı haftada alınıyor bilginiz var mı
ikibaloglanannesi ferya-ari En son gittiğim de nisanın 7si olur dedi 38+3 ya da 38+4 e denk geliyor o da. 3 Mart’ta kesinleşecek tam tarihim. Tabi ben 8 Nisan istiyorum çünkü abisi de 8 Şubat doğumlu. İkisi de 8 olsun istiyorum ama bakalım🌸 Birde abisi gibi 37 de gelirse nisanın ilk haftası olacak o da bayrama denk geliyor🍬🍭
Rabia_Han_Dikmen97 Busraltn 127 gün kaldı bizimde 21+6 haftalığız oğluşumolacak Rabbim hayırlı doğumlar sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah