Dhdhdbfhfn @Elmasekeri1 gebeligimi öğrendiğimden beri ilişkiyi bıraktım ama gebelikten önce böyle bi durum yoktu kasilmiyordum ilişkiye girerken başta acıyordu tabi ama sonrasında geçiyordu
Elmasekeri1 Dhdhdbfhfn biraz cinselliğe devam.edebilirsiniz risk yoksa kaslarınızın gevşemesine yardımcı.olur
Mercan0652 Dhdhdbfhfn benim de yok bide ben bağırıp çağırmamistim sadece kastım galiba yine de risk alamam sanırım😅
Dhdhdbfhfn @Elmasekeri1 perşembe tekrar kontrolüm var sorayım doktoruma bide 3 günde bir çağırmaya başladı beni
Blueeberryy Cati muayenesini hic hissetmedim bile suni aanci icin fitil koydular ebe sanki beynime kadar itti o fitili onda bile o kadar acimadi 😅
Dhdhdbfhfn @Mercan0652 bide bende hemoroid var her tuvalete cikisimda kanıyor nerdeyse normal doğuma engel mi acaba yada beni doğumda çok zorlar mı
Mercan0652 Dhdhdbfhfn ay o da çok zor. Bende yok ama kabzlk var zorlanıyorum. Engel değildir ama çoğu kişide var o zaten, sadece doğumdan sonra bir süre sıvı şeyler yememiz gerekiyor o kadar
tecrubeliiannee Dhdhdbfhfn dogumda sürekli bu muayeneyi yapacaklar kendini serbest bırak rahat ol ne güzel normal doğuma uygunsun normal dogur bence
Didemnil35 Dhdhdbfhfn normal doğum acısı zor birde epidural falan yok demişsiniz kendinize bu eziyeti yapmayım sezeryan olun sezeryan da öcü değil önemli olan bebeğe kavuşmak