Doğum sırasında kendini bu kadar kasarsan bebeğinide stresse sokarsın
Sen yine güzelce düşün. O an sana öyle bi güç geliyor ki yapamam diyorsun ama oluyor
Çatı muayenesi
@Kt52 maalesef kastım galiba
Dhdhdbfhfn
Çatı muayenesinden korktuğum için sezeryan tercih ettim ama bildiğim kadarıyla çatı muayenesinden açılma olması için zorluyorlar anneyi
@Tugceelanaz doğum esnasında sadece ıkınma hissi oluyormuş doğru mu
@Bbusraa13 ilk gebeliğim hic bilgim yok ben sadece çatı müsait mi normal doğuma diye bakiyorlar saniyorum
- Düzenlendi
Dhdhdbfhfn merhaba benim 31. Haftada sancım oldu o ara hassastı vajinam ilişkide de bunu hissetmiştim, doktora gittim hem cihazla hem elle muayene etti çatı muayenesiydi parmakla baktı hassasiyetim olduğu için biraz acıdı ama dayanılmayacak bir acı değildi. Ben de normal doğum düşünüyorum. Progestan kullanıyorum rahatladım. Doğum zamanı da hassas olacaktır. Açılma olacağı için sanırım ama dayanılmayacak değildi
@Hsny_6 ben hamileliğimi öğrendiğimden beri cinsel ilişki yapmıyorum onun da mı etkisi var acaba
Dhdhdbfhfn doktorunuz mu demişti yasak diye ?? Biz de yasak yoktu ancak kasılmaları tetikler diye artık yasak 33. Haftadayız 36 bitene kadar dikkat ediyoruz.
Dhdhdbfhfn yani çatı muayenesi ile doğum aynı keseye konmaz ki parmak sokmayla bebek çıkması aynı mı bazı doktorlar muayene yaparken abaniyor ondan ağrı sızı olması çok normal
- Düzenlendi
Dhdhdbfhfn hassasiyet bebek başının rahim ağzına dayanmasından dolayıydı bu arada onu alttan muayenede gösterdi doktor o yüzden sancım olmuştu önlem almış olduk biz
@Hsny_6 hayır yasak değil bende sormaya hiç gerek duymadım
@Deniz2953 inşallah dediğiniz gibidir🙁 sabahtan beri ağlıyorum ya yapamazsam diye
Dhdhdbfhfn o an farklı şey düşün kendini kasma farklı şeye odaklan hiç anlamazsın
Dhdhdbfhfn of of aynı şeyi yaşadım bugün 37+1im hep normal istiyordum ama bugün çok kasıldım doktor bile şaşırdı çıkınca ağladım üzüntüden 😣 fazla düşünmemek ve hayırlısına bırak mak bize iyi gelecek sanırım
- Düzenlendi
Doktor farkı oluyor . Bana ilk doktorum yaptı nefes alıp verdim hiç hissetmedim ikincisinde aynı şekilde rahat nefes aldım ama başka doktor baya iki parmağıyla uzun uzun bastırdı ve inceledi dediğiniz gibi canım yandı . İlk ayağı kalkamadım sonra giyinip bir yere oturdum gene kalkamadım . Benim vajinal ağrılarımda var bu yüzden kat ve kat fazla hissettim yani herkesin çatı muayenesi ve doktoru farklı yapabiliyor . Karar sizin
@Deniz2953 çatı muayenesinde acıyla karışık yanma da oldu normal mi
@Ays_dmr Rabb’im hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimiz bi avazda kurtulalım inşallah 🥹
@Granit benim ki o esnada cok acıdı kalktiktan sonra öyle bir acı olmadi
@Hsny_6 keşke yapabilsem 😐