Tuba52 bnde sizin gibi yaptım tutarsa ne ala tutmazsa aldım öylesine ☺️
2prenses_masal-oyku yok daha henüz kullanmadım bilmem bende çok araştırdım benimde ilk bebek 34. Haftadayım suan arabayı ancak 1 ay sonra kullanmaya başlarım ama güzel kullanışlı hafif portatif internette çok araştırdım güvenemediğim için görerek almayı tercih ettim uygunada denk geldi aldım umarım sorun yaşamam sonuçta hangisini alsanız zaten 3 yaşa kadar kullanılcak sonrası çocuklarda tembellik yapıyormuş
@[silindi] Canım bu n11 kuponu nasıl kullanılıyor. Ben tanımlıyorum, kupon kısmında 10 yazıyor ama bir türlü uygulayamıyorum. Ne kadar alış veriş üzerine geçerli.
semazkcblc çok Sağolun valla ya yardımcı oldunuz sayenizde sevi ninkini alicam, ondan içinde kokuyor dediler ondan kararsız kaldım
    Rmk bende yeni aldım daha doğuma var kullanıma başlamadık ama çok araştırdım güzel bir ürün hafif kolay kullanışlı bide puset artı sepet olması pusetin kullanılması ekstra rahatlık sonrasında puseti arabada kullanma imkanı gayet fonksiyonlu bi bebek arabası internet fiyatı 750-800 arası iken ben 625 e aldım
      BurcuY bende onu düşünüyordum kokuyor falan yorumlar okuyunca ondan kararsız kaldım canım çok sağol bende alicam sanırım sevi bebeninkini
        Rmk bütün bebek arabaları 3 yaşa kadar kullanılıyormuş
        • Rmk bunu yanıtladı.
        • Rmk bunu beğendi.
          [bilinmeyen] Şimdi anasayfada çıktı canım, bi sevgili4 bir de sevgili11 mi ne yaz uygula diyo, ama sepette düşmüyor. Neyse artık, alcağımı aldım. Teşekkür ederim 😊
          DrElf yok doğmadı daha bir iki kişi sızdırıyor demiş bende gidip araştırdım . Düzgün bağlandığında sızma yapmıyormuş . Kullananlar memnun baya . Alerji desen o da şans işi prima bile bazı bebeklerde alerji yapıyo inş bizde olmaz
          CimKefA aventin içi silikonlu göğüse masaj yapıyormuş direk plastik değil yani benim acıtmıyor yani böyle bi şikayetim olmadı.ha elektikli he manuel aynı memeden çekecek sütü oda acıtır öyle bakarsanız :)