[silindi]
Yagmur9833 piere cardin aldk oneririm
DeryaOguzhan
[silindi] park yatağı biz de pierre cardin almayı düşünüyoruz ama hangi siteden sipariş ettiniz
SerminMutlu
Sezgin bende marka onerisi istiyorum bu kknuyla alakali aldınız mi siz ?
Sezgin
SerminMutlu canım yeni gördüm yazdığını hayır daha almadım. Kulaktan mı almalıyım yoksa temazssız mınona karar veremedim sen aldın mı?
cavbella
Kanguru hakkında ne düşünüyorsunuz tavsiye eder misiniz ? Kullanışlı mi?
Gzd
cavbella kanguru kesinlikle tavsiye ederim 4.ayda başladık kullanmaya nerdeyse 11 aylık olduk kullanmaya devam ediyoruz
cavbella
[bilinmeyen] bebek arabasını pusetli aldık ne olur ne olmaz diye. Ama kanguru da kullananları görünce acaba gerçekten kullanışlı mı almaya değer mi merak ediyorum 🤔
Yagmur9833
[bilinmeyen] https://www.instagram.com/p/BtXsOOtFoaG/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1kb8dkmnkdf24 lequeen canya gorunus olarak kullanis olarakda cok iyi bence bi bakin derim😊bnde bundan alcam insallah
Buse1907
@EelloO Canım indirim postunda yazmışsın, gri takımın gelmiş sanırım. Yeri penye mi, kadife mi acaba.
Lil
semazkcblc ya ama çilek de pislik yapmış yani büyüyen beşiklerde. Mecbursun yatağı oradan almaya. Büyüyen beşiğin ölçüsünde çilek haricinde bir tek yataştan sadece bir adet model bulabiliyorsun onun da yüksekliği uymuyor yataşlar en az 18 cm yüksekliğinde çilek mobilya max 13 alabiliyor. Büyüyen olduğu icin içine girmez yoksa diye saçma sapan bir şey yapılmış biz de karyola siparişi verdikten sonra fark ettik 😞 Üstelik büyüyen beşiklere lastikli çarşaf da takamıyormuşuz. Ki ben english homeden 124 ten 35 e düşmüş olan organik pamuk nevresim takımları aldım (güzel görünüyor baya) ama anca park yatakta kullanıcaz herhalde. Arkadaşın yatağın nesinden memnun değildi peki? Biz daha yatağın siparişini vermedik olmadı latexten isteyeyim mecbur.
Lil
[bilinmeyen] Yenidoğan'da sling bir süre sonra kanguru öneriliyormuş diye okumuştum, hem anneye yakınlık hem de ortopedik olarak, ama kullanmadım ve yeterli olarak da incelemedim açıkçası ☺️
Buse1907
@Fatmakrt Burdan, yazabilirsin kuzum. Orda topa tutcaklar diye, yorum yapmaya korkuyor valla insan 🙈
Fatmakrt
Buse1907 😂😂😂 haha aynen ya canımm tşk edemedim bile diğer yorum yapan arkadaşlara 😂😂😂
Buse1907
[bilinmeyen] Kanguru da yenidoğan aparatı olanlar var canım, o şekilde alabilirsin. Ben öyle almayı düşünüyorum. Bebek arabası da gerekli diye düşünüyorum, kucakta taşı taşı nereye kadar. Bize de yazık 🙈
Buse1907
[bilinmeyen] Canım ilk etapta almazsın arabayı, kanguru kullanırsın. Sonra durumuna göre, bakarsın beğendiğin modellere. Mesela kalabalık bir yerde oturuyorsan, genelde arabala gidip geliyorsan bir baston alır geçersin. Ben ilk başından beri, hep baston almayı düşündüm. Ama çift taraflı olmadığı için, pusetli olanlarda normal travellere yakın olduğu için vazgeçtim. Bir de oturduğum yer, her yere bebek arabasıyla gidilcek bir yer değil. Genelde yaya gidip, geliyorum çoğu yere küçük bir yer. Ama kalabalık bir şehirde olsam, kesinlikle bir baston alır geçerdim. Kullanımı basit bir kere. İlk başta kanguru idare eder, dersen araba hiç alma canım.
Buse1907
[bilinmeyen] Ben 1 paket depend almayı düşünüyorum canım. Duruma göre hastane etrafı eczane dolu, yetmezse aldırırım diye düşündüm. Kişiden kişiye değişiyormuş.
Buse1907
[bilinmeyen] Yok canım ziyan olmaz. Zaten depend 9 veya 10 lu oluyor. Diğerini de dediğin gibi, en kötü evde kullanırsın. 😊
Buse1907
[bilinmeyen] Bastonlar çok pratik, en güzel yanı o bence. Toplu taşıma araçları için, merdiven çıkarken çok pratik. Sadece doğar doğmaz, kullanılmaz, pusetsiz alırsan. Bir de, çift yön olmuyor o kötü. Pusetli alırsanda, pratikliği kalmıyor, istanbul gibi yerde zor. Ama devamlı, toplu taşıma kullanıyorsan, bence alma kanguru al bi tane. Puseti elde, taşımak zor oluyor, çünkü çok ağırlar. İlerleyen aylarda, normal bir baston alırsın. Hem uygun, hem kullanışlı olur.
Buse1907
Fatmakrt Aman boşver, etsen de suçlusun, etmesen de canım 😊
Buse1907
[bilinmeyen] Yok kuzum bizde şakasına diyotuz. Çok haklısın. Arkadaşlar birşey soruyor, orda sorun olmasın diye, buraya etiketleyip cevap veriyorum valla. Ama biz her ne kadar dikkat etsekte, hala devam ediyorlar gereksiz yorumlara malesef. Keşke herkes biz gibi yapsa.
Buse1907
[bilinmeyen] Rica ederim canım. İşine yaradıysa ne mutlu. Zor bir dönemdeyiz. Maddi-manevi Allah yardımcımız olsun 😊
Fatmakrt
[bilinmeyen] diğer arkadaş güzel açıklama yapmış canım herkes kendi alanında haklı 🙈 başta bende kızıyordum ama yakın takip ediyorum artık yorumları kaçırmıyorum o yüzden 🤪 sende onu dene en iyisi 😂
Buse1907
[bilinmeyen] Yok canım ben üzerime alınmadım zaten, kaç kişi yazmış ama tavsiyeyi geçtim saçma sapan şeyler bile yazan var. Ne diyeyim, bilemedim. Dediğin gibi, indirimler hep kaçıyor onlar yüzünden.