[bilinmeyen] evet bende duydum bu markayı o yüzden sordum☺️ İnşallah sızdırmıyodur, dediğiniz gibi fiyatı çok uygun
Betlab her yerde olumlu şeyler okudum lansinoh ve earth mama ile ilgili. Her kullanan da önerdi. Daha bir olumsuz yorum duymadım görmedim. Ama bir de bir doktorun yazısına denk gelmiştim "Doğum öncesinden kremler sürerek memenin doğal kokusunu bozuyorsunuz sonra bebek niye emmiyor diyorsunuz" tarzında ters bir konuşmaydı. Ben o yüzden cesaret edemedim almaya, onun yerine Hindistan cevizi yağı vs doğal yağlar öneriliyordu. Ama dediğim gibi kullanan herkesten çok olumlu şeyler duydum.
    [bilinmeyen] pardon konuyla alakali değil ama soy adınız aluç mu
    Lil o zaman oncesinde surmeyip dogumdan sonra kullanmak gerekiyor. Bende simdi internetten aldim en azindan sikinti yasarsak hemen elimin altinda olur kullanirim diye düşündüm.
    [bilinmeyen] Hadi ya. Kuzum bakcak olduğum bir iki şey var, ona bakayım. Bulamazsam, sana atayım isimle şifreyi sen kullan.
    [bilinmeyen] Öyle canım nasip. Bana kaç tane civilimden çek geldi, daha çok erken diye birşey almak istememiştim. Şimdi bir sürü şey alıyorum ama çek yok 🙈
    Usakli64 canım Uşak’ta kiwi marka bebek arabası satan neresi var bilgin var mu??