YsmnYsn dün bende AliExpress ten müslin battaniye aldım ilk üyelik oluşturduğum için3$ indirim verdi 7₺ ye aldım😊
TAVSİYELEŞME POSTU💡
semazkcblc insAllah canım 😊🙏
BurcuY he sen bayağı incelemissin canım iyi oldu gerçekten 😊 çünkü benim gidip inceyelebilme şansım yok netten alıcam 😊
Kızlar birşey soracağım size bu küvet fileleri standart mı oluyor her küvete uygun oluyorlar mı lütfen bilgisi olan beni bi aydınlatabilir mi 🥺
Kızlar montessori yatak kullanan alan indirim de goren duyan var mı
Çok saçma bir soru sorucam. Terziler nakış yapar mı? Ya da ben nakış işletmek istesem kime gitmeliyim 😂 Hastane çıkışlarımızda battaniye yoktu istediğim modelde bulamıyorum ama kime yaptırayım bilmiyorum da 😂 ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN demek istiyorum ama çok kafama takıldı gerçekten 😂
Buse1907 ben eski uye oldugum icin vermedi saniyorum canim tesekkur ederim 🙏
Fatmakrt avent natural cam biberon ve avent soothie emzik aldim :)) hem avent indirimi vardi hem benim kuponum vardi cok cok ucuza geldi :))
Lil terziler yapmaz canim ancak boyle yün başörtü vs ceyizlik malzeme satan yerler yapar o istedigini :))
SerminMutlu 🙏🙏🙏 çok teşekkürler 😂
SerminMutlu ya şişesi akıtıyo diyorlar kafamı karıştırdılar hangi siteden aldınız sizne kadara geldi 🙈
Rukis1334 aldığınız satıcının linkini atarmısınız 🤗
Neslihankyvn https://m.aliexpress.com/item/32776509007.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32776509007&productSubject=32776509007&tt=ae.CopyActivity&aff_platform=default&cpt=1550140949750&sk=coY7vL04&aff_trace_key=073044e56f824f0592d777cc02abf462-1550140949750-02665-coY7vL04&terminal_id=c7c055e0ff3c42aabf8b01bdf65fc4dc
Rukis1334 fiyat nasıl düştü
BuketBerkay ben inceledim canım ikisini de açıp kokladım ikisi de kötü kokuyo aynı yani 😂 o yüzden sevi bebe daha iyi olduğu için onu aldım bende havalandırcam gider kokusu ya bence 🙄yani inşallah 😂😂😂 kiraz çekirdekli almadım ben normal aldım e bebekte çalışan kız buna gerek yok bebeğin gazlı olursa karına konanlar belden bağlanan onlar daha kullanışlı kira çekirdeği dedi o yüzden düz aldım ben bilgin olsun canım
[silindi] park yatağı biz de pierre cardin almayı düşünüyoruz ama hangi siteden sipariş ettiniz