BurcuY he sen bayağı incelemissin canım iyi oldu gerçekten 😊 çünkü benim gidip inceyelebilme şansım yok netten alıcam 😊
    Kızlar birşey soracağım size bu küvet fileleri standart mı oluyor her küvete uygun oluyorlar mı lütfen bilgisi olan beni bi aydınlatabilir mi 🥺
      Kızlar montessori yatak kullanan alan indirim de goren duyan var mı
      Buse1907 Kaça yaptırdınız canım. Bız bursadayız eşim sormus 4000 lira demişler o da eşimin hatrınaymıs :D
        mervermzn evet standart oluyor. Ama kimisi sünger öneriyoruz çocuk suyun üstünde kalıyor yoksa diyor tam bir kafa karışıklığı yani...
        Çok saçma bir soru sorucam. Terziler nakış yapar mı? Ya da ben nakış işletmek istesem kime gitmeliyim 😂 Hastane çıkışlarımızda battaniye yoktu istediğim modelde bulamıyorum ama kime yaptırayım bilmiyorum da 😂 ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN demek istiyorum ama çok kafama takıldı gerçekten 😂
          Fatmakrt avent natural cam biberon ve avent soothie emzik aldim :)) hem avent indirimi vardi hem benim kuponum vardi cok cok ucuza geldi :))
            Hdou4225 Tek montessoriye mi o fiyat dediler, bana çok geldi canım.
            Biz bebek arabası, anne yanı beşik ve özel üretim montesorri= 3250 tuttu.
            Montesorri değişiyor, biz alttan yavrulu ve büyüyen beşik şeklinde aparatlı istedik. 2 tane tek kişilik ortapedik yatakta, bu fiyata dahil.
              Lil terziler yapmaz canim ancak boyle yün başörtü vs ceyizlik malzeme satan yerler yapar o istedigini :))
              • Lil bunu yanıtladı.
              • Berf bunu beğendi.
                BuketBerkay ben inceledim canım ikisini de açıp kokladım ikisi de kötü kokuyo aynı yani 😂 o yüzden sevi bebe daha iyi olduğu için onu aldım bende havalandırcam gider kokusu ya bence 🙄yani inşallah 😂😂😂 kiraz çekirdekli almadım ben normal aldım e bebekte çalışan kız buna gerek yok bebeğin gazlı olursa karına konanlar belden bağlanan onlar daha kullanışlı kira çekirdeği dedi o yüzden düz aldım ben bilgin olsun canım