semazkcblc Merveklcars https://www.enucuzbebekmarket.com/ bu sitede görmüştüm ben dediğiniz gibi sade düz tulum. Hala varmıdır bilmiyorum ama
-zlhzynp- semazkcblc en mantıklısı tek pijama fiyatına daha kullanışlı hem de iki tane ayrı pijama almışsın ☺️
kubuss_025 semazkcblc Canım bende aldım lcw deki pijama takımından sen kaç beden aldın L beden aldım ama M ile değiştirsem mi ki diyorum
semazkcblc kubuss_025 ben pijamalarımı dar değilde bol sevdiğim için bende L aldım canım. En son 72 kiloydum 35.haftamdayım. Hamileyken denedim rahat olmuştu
kubuss_025 semazkcblc Haklısın canım senin az kalmış ben daha 30.haftadayım 70 kiloyum 😊 kalıbı biraz bol gibi gelmişti de giyince ama tam olur doğumdan sonra daha ne kadar kilo alırım bilmiyorum
BuketBerkay BurcuY bende onu düşünüyordum kokuyor falan yorumlar okuyunca ondan kararsız kaldım canım çok sağol bende alicam sanırım sevi bebeninkini
Gmzyrli Mehaba daha çok erken ama 21 şubatta A101'e mama sandalyesi geliyor fiyatı 45 tl bana çok uygun geldi almayı düşünüyorum
mervermzn DrElf ilk zamanlar en çok kullanacağın şey aslında çünkü kusması falan çok olacak kundak yapacaksın üzerini örtmede kullanırsın puset yada bebek arabası örtüsü olarak atatsın üzerine arkadaşımda yeni doğum yaptı 5-6 tane mutlaka al diyo çevremdeki herkesde dahil
mirapr Beşik içine nasıl yatak aldınız? Biri mobilya beşik diğeri dikdörtgen sepet beşik ama yataklarına karar veremedim hala
Limonata baykuskiz kiwi queen aldık trendyoldan. Güzel yani kurduk sürdük tekerlekker rahat donuyor falan ama tabi kullana kullana anlıcaz suanlık güzel gibi😊
Limonata baykuskiz kiwi queen aldık trendyoldan. Güzel yani kurduk sürdük tekerlekker rahat donuyor falan ama tabi kullana kullana anlıcaz suanlık güzel gibi😊
Mrveglsn Limonata çok büyük değilmi tekerler bide ağır değilmi? Bizde düşündük kararaız kalıp vazgeçtikdr
AysenurBs DrElf kundak , altına örtü üstüne örtü , ana kucağı üstüne örtü banyo sonrası havlu içine koyup ikisiyle kuruluyoruz çok pratik iş görüyor
Tugba2626 Kızlar pişik kremi ve göğüs ucu çatlamaları için krem almayı düşünüyorum hangi marka alayım . Mesela bazı göğüs kremleri çatlaklara falan anında iyi geliyormuş