Yaser27 Görmüştüm canım, bende ordan almayı düşünüyordum ya da direk benetonun sitesinden ama odası için montesorri yatak yaptırmaya, mağazaya gitmiştik istediğimiz set orda da olunca, ordan alalım dedik. Montesorri alınca park yatak yerine, sallanan beşiğini aldık. Arabayı orda inceledim, kullandım. Gayet rahat ve hafifti. İnşallah memnun kalırız.
    Bebek bakım çantası almayı düşünüyorum sırt çantası olanlardan doğum yakın yurt dışından getirtemiyorum bildiğiniz uygun fiyata satan memnun kaldığınız siteleri tavsiye eder misiniz?
      Asude e bebekte ki bütün tekstil ürünleri çok güzel. Ve çoğu %100 pamuklu. Kaliteli
      Nurcanstn stylo popi bebek bakım çantası çok güzel kaliteli civilde indirim deydi bn 78 e aldım alt açma minderi hediyeydi içinde şuan en uygunu 119 tlye isterseniz bekleyin yine indirime girer bn mor rengini aldım bu arada
      GULSAHKP bende krafta oranla joie yi daha cok beğendim pusetiyle beraber almak istiyorum ama e bebekte indirimi kaçırdım simdide stokta yok diyor baska sitelerde olmayan bi marka ne yapicam bilmiyorum 🤔
      Doga_deniz Bende alicam ana kucağı benimde fikre ihtiyacim var marka konusunda da hiç bir fikrim yok sadece instagramda elelebaby markasini biliyorum iyi söylüyorlar
        İyi akşamlar bayanlar AliExpress ten bebek bakım çantası alan var mı 58 tl yazıyor o fiyat gelir mi yada ne zaman gelir bu akşam sipariş versem tl olarak görünüyor fiyatlar
          [bilinmeyen] siz ürünü foto çekin cennetugur@icloud.com a gönderin isterseniz benim için dert oldu küçük die acaba hepsi mi öyle
          C1alkin e bebekten aldım gündz hala indrmdeydi baktığımda tabiki aldığım fiyata değildi ama yinede uygunsu
          Zeynep7492 fiyatı yanlış görmüş olabilir misiniz genelde 169 dan düştü diye yazıyor da bir daha kontrol edin isterseniz :) eğer doğru baktıysanız da takip edin bence bulursunuzmuhakkak içinize sinen Güvenilirlik konusunda gram şüpheniz olmasın kendisi abla gibi ilgileniyor ve 1 gün sonra elimde oluyor her zaman :) tabi tercih sizin
            semazkcblc keşke bileydm ama ben sadece yıkayacağım sanırın biberon ve emzik temzleyici ile 🤷‍♀️ Kasada kız satın alırken özellikle söyledi çünki
              maziz şey ben boyumu yazmıstım 169 cm diye🤗bende alısverıs yaptım kendısı çok tatlı bır bayan