Salmanc Rks034 LR DOĞAL VE ZARARSIZ DEĞİL. Katkı madddesi var yazıyorda zaten üzerinde maddeler. Büyüklere satış yapıp ekmeğinizikazanmanız güzel ama bence bebeğinİze kullanmayn
Gzd cavbella kanguru kesinlikle tavsiye ederim 4.ayda başladık kullanmaya nerdeyse 11 aylık olduk kullanmaya devam ediyoruz
Seyma94 Gzd lütfen görenler bana da yardım edinnnnnnnn!!! Bebek arabası travel sistem ve park yatak alıcam am beynim allak bullak oldu dandik bieşy istemiyorum ama çok pahalı da olmasın bana yardım edin
Buse1907 Ayazayaz Ben kullanıyorum canım, zaten o yüzden aldım. Link atmıştım yukarıda, ikinci resimde de yazıyor bikini bölgesi diye.
Papatyasever Kızlar pişik olmaması için ne kullanayım ? Ne almam gerekiyor bebeğime bakım kremi olarak ??
Tubi231089 Papatyasever hametan pişik kremi al yeter sarı kaplı 6-7 tl civarı eczanede fiyatı bn ondan aldım
Zuhresule Buse1907 doktorunuz izin verdi mi acaba. Ben sorduğumda kimyasal yasak dedi ama cok zorlanıyorum
SerminMutlu Zuhresule benim doktorum cok karsi icerigi oldugu gibi kimyasal ayrica alerjik bir bunyeye sahipseniz basiniza dert acabilir yani tabiki tercih sizin ama agda gibi zararsiz bir yöntem varken kullanmanizi tavsiye etmem
PitirciginAnnesi22 Kızlar frei öl kampanyasını kaçırmışım bir daha gören olursa beni etiketleyebilir mi
Salmanc PitirciginAnnesi22 watsons da çatlak yağı 50,50₺ oldu dün ki indirimle . Bizim aldığımıza göre pahalı ama frei öl her zaman indirime giren bir marka değil . GOFLAMINGO koduyla bir denermisin ben uzun zamandır müşteriyim belki kodu açıktır
Zehramom PitirciginAnnesi22 cnm indirimde tekrar https://www.watsons.com.tr/p/frei-ol-hamileler-icin-catlak-onleyici-masaj-yagi-125-ml-31508
Buse1907 Papatyasever Set halinde ve setin içindekilerin fiyatlarını karşılaştırcam canım, setteki herşeyi almayı düşünüyorum. Bir de hametan var, sarı kutusunu almayı düşünüyorum. Mustela pişiği önlüyormuş ama olunca geçirmiyormuş. Hametanın iyileştirici özelliği varmış. O yüzden ikisini de almayı düşünüyorum.
Buse1907 Ayazayaz Aynen canım. Hamilelikte önermiyorlar ama ben mecbur kaldım valla. Zaten son aya girdim, iki hafta sonra falan ağda yaptırmayı düşünüyorum, sonra hep ağdaya devam ederim herhalde. Ama ağdadan önce, gerçekten büyük kurtarıcı.
GULSAHKP Tubi231089 yalnız hametan bepantol vs bunların içinde zararlı kimyasallar var desitin güzel bi araştırın derim
Tubi231089 Buse1907 sadece hametan alın yeter mustelanın şampuanını alın yağları 6 aya kadar çoğu kişi kullanmıyormuş önerilmiyormuş tabi siz bilirsiniz öle daha ekonomik oluyor
Buse1907 Tubi231089 Ablamda, kuzenlerimde hep kullandı setin içindekileri, çokta memnun kaldılar canım ama tercih meselesi tabi. Ben ilk etapta almayı düşünüyorum.
Papatyasever Tubi231089 ya ben chicco aldım hiç araştırmadan bu grubu da bilmiyordum o zaman acaba o iyi mi 😞😓
Buse1907 [bilinmeyen] Bana pahalı geldi canım, bir de çıtçıt bir süre sonra bozulcak gibime geldi nedense.