TAVSİYELEŞME POSTU💡
Zeynep_baby geç olmuş ama ben lohusa sepetinden sipraiş verdim. Resimdekinden daha güzel ve çok kaliteli kumaşı tavsiye ederim ☺️
[bilinmeyen] evet yenidoğn yazıyor bende
Kızlar bilenlerden yardım istiyorum kaç tane 0-3 almak kazım hemen büyüyüyor diye az mı almak lazım inanın kafam çok karışık
Zehramom kimisi az al büyüyor diyor kimisi az aldm pişmanım çok değiştiriyoeuz kusuyo falan diyo durumunuz varsa uygun olanları alın gitsin içinizde kalmasn durumunuz yoksa da bence 45 günlük hesaplayın 0-3ayı 5günde bir değiştirseniz ki sıcak havalar geliyor ama siz bilirsiniz 7-8 tane alın BANA GÖRE
Arkadaşlar bebek için hangi havlu setini aldınız? özdilek markasının bambu bornoz seti seti tweety diye bir set var. Acaba alan var mı küçük mü? Ya da hangi markayı aldınız?
Heyzil ben civilden şapkalı havlu aldım 50 liraya yumuşacık kesesi de var yanında aynı kumaştan. Bornoz setini biraz büyüyünce alıcam ilk aylarda kullanışsız oluyomuş bi de ben o karikatürlü ayıcıklı falan olanları sevmediğim için şimdilik tek havlu aldım. Kaliteli bi şey tavsiye ederim
Aslannnn onun bebek arabasını duydum anakucağını hiç bilmiyorum bakıyım bi 😊
Merve0115 bakıyım canım bi buna da 😊
Arkadaşlar ateş ölçer hakkında tavsiye bekliyorum markalarınız yazar mısınız memnun kaldıysanız
Heyzil zaten bornoz 2 yaşına kadar kullanılabilir sanırım ufak çünkü kese var şapkalı havlu var o normal boyut birde normal bir havlu var sette aslında bornoz yürümeye başladıktan sonra da alınabilir başta şapkalı havlu yeterli gibi ama ilk bebek olunca set almak istedim ben çok yumuşak ve Tatlı bir set
Kozlar bu e bebekteki puset araba yastıgını alacak yada alan varmı sizce mantıklımı
[bilinmeyen] yaaa