01180322 34+2 birden ağrı ve su gldi , sezeryan oldu acil. Kızım kuvozde dua istiyorum bu haftada doğurup süreci iyi giden varmi
Nilayy95 01180322 inşallah iyi olacak annesi. Öylesini çok gördüm. Çok üzülmeden kendine zarar vermeden bu süreci atlatırsın inşallah 🙏🏻
Eylul41 01180322 bu haftalarda dogan bebeklerin surecleri cok daha kolay oluyor. Tahminimce 15 güne taburcu olur insallah bir sorun olmadan. Bu arada suyun sizinti seklindemi geldi agrin hafifmiydi surekli oldumu bendede suan ayni durumlar varda hafif hafif sanci oluyor gun ici 7 8 defa yaklaşık ayni haftaya geldik
Hshshzgsghzhshs 01180322 geçmiş olsun haftası iyi Allah’ın izniyle hemen toparlanır kaç kilo doğdu bebişiniz
mcansu 01180322 Allah yardımcın olsun geçmiş olsun Benimde kızım bu gece doğdu birkaç saat oldu 34+3te Evlatlarımıza kavuşalım inşallah
01180322 Nilayy95 hiç bukadar agladigim bi gün yoktu iki kızım var ikiside yanımda değil ben sezeryanli😓
Selinnur27 Üzülme canım onlar çok güçlü benim kızım 35 haftalık doğdu şuan 9 yasinda hepsi geçiyor bol bol sütünü sagip götür toparlar insllah
01180322 Eylul41 nolduysa 2 saat içinde oldu bizimki ağrısı birden makat ve bele vurdu aralığı 3 dkikaydi 7 de başlayan ağrım 8.5 ta doktora gideyim derken merdivende suyum geldi apar topar makat gelisli diye de sezeryan aldilar
Biranneikibebe Merhaba ben normal doğum ile çocuğumu 33+5 te doğum yaptım hiç küvezde kalmadı endişe etmeyin herşey güzel olur inşallah sağlıkla kavuşun 🥰❤️
01180322 Biranneikibebe makat gelisli diye sezeryan olduk apar topar. Kilosu az diye 3-4 hafta kalir diyorlardı . 😓
Biranneikibebe 01180322 bilemiyorum tabi her bebek ve gelişimi farklı prematüre bebek bakımı gerçekten zor oluyor biraz toparlanır sağlığına kavuşur annesi kavuşursunuz sizde inşallah 🥰 2 kg doğmuştu benim çocuğum
Selim_Alparslan canım inşallah biran önce evinize dönersiniz 🤲 bebeğinizin durumu nasıl iyidir inşallah 01180322
Serap09 mcansu canım geçmiş olsun dogum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gidin evinize prensesle nasilsiniz birseye ihtiyacın var mı malatyadayim biliyosun
melosunbebikosu mcansu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 nasıl geçti süreciniz bebeğiniz yoğun bakımda kaldı mı? Bir de neden erken doğum yaptınız acaba
Zgmrtk 01180322 iyi düşün ferah tut içini karnında olmayabilir ama hala hissediyor senin hislerini sen iyi ol iyi düşün hemen gelsin yanına gün doğmadan neler doğar 💕
Busrw 01180322 ilk kızımda 34 haftada dünyaya gelmişti 11 gün kaldı simdi 4 yasında canını sıkma bebeğin çıkana kadar strese girme dinlen iyiles pamuk gelince zorlanma
Sara_bebek 01180322 gecen ay arkadaşim 33 haftada dogurdu bebis 1 hafta kuvezde kaldi cikti şimdi cok iyi
Anonim111 01180322 32. Haftaya girmeden doğum yapan tanıdıklarım var. Şimdi her şey yolunda. İçinizi ferah tutun haftanız çok da erken değil inşallah sağlıkla çıkacak🙏🏼