Seda05 5 haftaligiz 🐥 yeni öğrendik bende cok heyecanliyimm😍
İlk gebeliğim
Seda05 ilk 17 🎀🤷♀️😊
Seda05 ahh nasıl minnak nasıl tatlı😍😍😍 34. Haftadayım ve sanki o ilk haftaların üstünden yıllar geçmiş gibi hatırlamıyorum bile ilk haftaların çoğu detayını ☺️ 30. Haftaya kadar zaman su gibi akıp geçecek kusma bulantı halsizlik ya da başka sağlık sorunlarınız olabilir ama hepsi geçiyor ilk üç ay kusmaktan kilo vermiştim ama uçtu gitti o günler şimdi hastane çantası hazırlıyorum darısı başınıza 😍😍😍
Sdfnrllh yeni doktordan geldim sadece kese büyümüş ama kötü bişey demedi 2 hafta sonra gel ozman kalp atışını duymamız lazım dedi yani 8 haftalık olucam korkuyorum inşallah herşey yolunda gider yani ama 6 cı haftada bebek gözükmesi gerekmezmiydi
Ezo-masum ben 5 hafta 4 günlüktüm doktora gittiğimde keseyi de gördük içinde ufak bi c harfi vardı ama bana çok da sağlıklı gibi gelmedi deyince moralimi bozdu ama takmamaya çalıştım bi hafta 10 gün daha geçsin dedim bi daha başka bi doktora gittim bu kez bebeğin boyunu ölçüp haftasıyla uyumlu dedi hatta kalp atışlarını dinletti tarifsiz bi duyguydu en kısa zamanda sana da nasip olur inşallah
Sdfnrllh inşallah canım beklemekten başka bişey yapamıyoruz nasıl geçicek 2 hafta bilmiyorum inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın🙏
Yorgungebe benim bugün tam 6 Dayım gittim bebem gözükmedi kötü bişey de demedi doktor 8 haftada gel kalp atışını duyarız dedi ama herkes erken duymuş bende endişelendim
Seda05 benimde ilk gebeliğim 23+1 deyiz biran önce doğsun istyrm😂😂
[bilinmeyen] benimde 6 haftalık daha almadım olsun verilir ya can taşıyoruz sonuçta ye oraya düşünme sıkıntıya düşme