Bahçeşehir de özel klinikte yaptırdım 1 saati geçmişti detaylıca incelendi yeni yıl öncesi 5000₺ ye yaptırmıştım.
Detaylı Ultrason Ücretleri
- Düzenlendi
Canh20 Diyarbakır ECE ÖCAL(perinatolog) 4000
Fatmanur-ozun sonomar zafer beyde yaptırdım 2500 dü nakitte 2300
Barlasmomyy merhaba ece hanımdan memnub kaldınızmu acaba yakın zamanda benimde randevum var kendisine
Mucizelereinan1 tavsiye üzerine gideceğim henüz gitmedim 15 Şubat benim randevu tarihim asistanıyla görüşüp detaylı bilgi aldım arkadaşım gitmişti geçen sene onun da görüşünü alarak karar kıldım 30-40 tane mailden fotoğraf veriyormuş tüm raporlar vs mailden atıyor. Çıktı olarak vermiş olduğu usg ye baktım kalitesi güzeldi yaklaşık 1-1.5 saat ilgilenmiş detaylı bir anlatımı varmış bende nasipse gidince göreceğim sizin ne zaman randevu tarihi
Helen1 dokuz Eylül üniversitesi hastanesinde ücretsiz bakıldı
Tıp fakültesinde 1208 TL verdim
Helen1 4000
Htcrmzn16 bende orda yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldınız mı ve bu fiyat 2025 fiyatı demi
- Düzenlendi
Helen1
Yarın randevumuz var 9.000 tl
Prof.Dr.Mehmet Serdar Kütük
Helen1 Bursa Tomokay’da yaptırdım 5000 tl, normalde 30-40 dk sürüyor demişlerdi ama bizimki 1 saat sürdü kendini göstermedi ilk başta doktor baya uğraştı görene kadar. Süre bitti diye bitirmedi yani çok ilgiliydi çok memnun kaldık hem baskılı hem de whatsaptan birsürü fotoğraf video attılar ekstra cd verdiler, Ertan Okay’a burdan tekrar teşekkür ederizz🌸
bulutsm o zaman iyi 🙃
Helen1 İstanbul’da Çapa’da 2 defa ücretsiz yaptırdım ikisi de 45 dk sürdü. Telefondan fotoğraf çekebiliyorsunuz ama kendileri görüntü vermiyor sadece rapor veriyorlar
Helen1 6.000₺ ödedim ben