Detaylı Ultrason Ücretleri
- Düzenlendi
Helen1
Yarın randevumuz var 9.000 tl
Prof.Dr.Mehmet Serdar Kütük
Helen1 Bursa Tomokay’da yaptırdım 5000 tl, normalde 30-40 dk sürüyor demişlerdi ama bizimki 1 saat sürdü kendini göstermedi ilk başta doktor baya uğraştı görene kadar. Süre bitti diye bitirmedi yani çok ilgiliydi çok memnun kaldık hem baskılı hem de whatsaptan birsürü fotoğraf video attılar ekstra cd verdiler, Ertan Okay’a burdan tekrar teşekkür ederizz🌸
bulutsm o zaman iyi 🙃
Helen1 İstanbul’da Çapa’da 2 defa ücretsiz yaptırdım ikisi de 45 dk sürdü. Telefondan fotoğraf çekebiliyorsunuz ama kendileri görüntü vermiyor sadece rapor veriyorlar
Helen1 6.000₺ ödedim ben
İzmir kent hastanesi Prof için 11 bin detaylı+5 bin muayene toplam 16 bin. 1 saatten uzun sürdü
- Düzenlendi
Helen1 ankara çukurambar da özel klinikte yaptırdım 4000tl nakit 4500tl kredi kartıydı aralığın sonuna doğru gitmiştim
Gumral türkiye de ucuz bir şey yok ki 1 araba alıyorsak bile 3 tanesini devlete birini de kendimize alıyoruz düşünün yani 😅
minikkkk_patatessss hangi medipol acaba
İstanbul Esenyurt Altan Cebeci kendi kliniğinde yaptırdım 4000 liraya 45 dk sürdü her orğanına baktı fotoğraf verdi ayrıca videoları whatsapptan attı
Eskişehir de giden var mı acaba memnun kalıp önerebileceğiniz hem fiyat olarak 🫶🏻
Bakırköy İstanbul’da perinatolog Mahmut Güngör’e yarın randevum var açıkçası bende buradaki annelerin önerisiyle randevu aldım 4800 tl ve çok memnunlardı yorumlarda gayet iyi Google yorumları 45 dakika sürüyor diyorlar yarın güncellerim memnun kalırsam ❤️❤️❤️❤️
Yaseminbasdag esenler medipolden fiyat aldım 5850 dediler