Datlum ben 22.haftamda gideceğim 22+3’te
Detaylı Ultrason Ücretleri
Helen1 Konya’da iki hafta sonraya özel bir klinikten randevu aldım 4000₺
bulutsm iyice bilgi aldınız mı görüntü vermediklerini bir de kısa sürdüğünü duymuştum şehir hastanelerinde doğrumu bu
acibadem maslak 12 bin tl 1 saat kadar sürüyor
İstanbul Ümraniye’de Erbil Çakar hocaya muayene oldum. Çok memnun kaldım. Detaylı açıklama yaparak anlatıyor her şeyi. Nakitte 3.800₺ fiyatı.
Basakparlar görüntü vermediklerini biliyordum kısa sürmesi konusunda da bana en az yarım saat dediker p yüzden sıkıntı etmedim. Görüntü konusund da kendi doktorum renkli gösteriyor ve renkli ve net fotoğraf da veriyor problem değil benim için
Htcrmzn16 ya baya uyguna yaptirmişsinizz bende bursadayım da oranın ultrason cihazlarından memnun kalmayan bı kaç kişi duymuştum ama detaylı ultrason nasıldı acaba netmiydi memnun kaldınız mıı 🥰
Bahçeşehir de özel klinikte yaptırdım 1 saati geçmişti detaylıca incelendi yeni yıl öncesi 5000₺ ye yaptırmıştım.
- Düzenlendi
Canh20 Diyarbakır ECE ÖCAL(perinatolog) 4000
Fatmanur-ozun sonomar zafer beyde yaptırdım 2500 dü nakitte 2300
Barlasmomyy merhaba ece hanımdan memnub kaldınızmu acaba yakın zamanda benimde randevum var kendisine
Mucizelereinan1 tavsiye üzerine gideceğim henüz gitmedim 15 Şubat benim randevu tarihim asistanıyla görüşüp detaylı bilgi aldım arkadaşım gitmişti geçen sene onun da görüşünü alarak karar kıldım 30-40 tane mailden fotoğraf veriyormuş tüm raporlar vs mailden atıyor. Çıktı olarak vermiş olduğu usg ye baktım kalitesi güzeldi yaklaşık 1-1.5 saat ilgilenmiş detaylı bir anlatımı varmış bende nasipse gidince göreceğim sizin ne zaman randevu tarihi
Helen1 dokuz Eylül üniversitesi hastanesinde ücretsiz bakıldı
Tıp fakültesinde 1208 TL verdim