• Nerdesinizzzz

Bende Antalya dayim. 12+5 hamileyim... ve sanirim bir kiz annesi olacagim 😍😍

Mine ayy ne güzel doguma az kalmis insallah saglikli bir sekilde kucagina almak da nasip olur canim 😍😍

• Mine bunu yanıtladı.

Senis Allah im saglikli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah canim 😍 doktor mu dedik büyük bir ihtimalle kiz diye 😍

Norveçte yaşıyorum. 12 haftalık olduk. 2 kızım var.😍 Ailem İstanbul da yaşıyor. Burda kimsem yok. Ve gerçekten zorlanıyorum 😓 Bu hamilelik beni mahvetti. 2 kızım da bile hamile olduğumu hissetmemiştim.çünkü ne ağrı, ne bulantı... şimdi ise karın ağrıları, baş dönmeleri, tansiyon düşüklüğü ve bitkinlik... Gün boyu uzanıp dinlenmek istiyorum. Ama çok zor valla 🙁

ErvaVeBebegi %70 kiz olucak bebeginiz dedi.. ama daha belki bi degisiklik olurmu ki diye emin olamadik 🙂

Mine bana hiccc gecmiyor gibi geliyor daha yeni yeni diye mi acaba 😳

• Mine bunu yanıtladı.

Handeaslan39 ne güzel insallah saglikli bi sekilde kucagina almak da nasip olur canim 😍 iki kat mutlulugun olucak insallah 😍💞

hjertemami canim anliyorum seni bende bi sene önce almanyadan geldim istanbula gelin ailem almanyada bacilarimda orda yani cok özlüyorum 😞

Senis insallah saglikli olsunda canim kiz da olsa erkek de olsa sonucta öyle de böylede senin canin kanin 💞