ErvaVeBebegi İstanbul'dan yarışıyorum 😂 Yaşım 25 bir oğlum var ikinciye hamileyim 😂😂
Nerdesinizzzz
Norveçte yaşıyorum. 12 haftalık olduk. 2 kızım var.😍 Ailem İstanbul da yaşıyor. Burda kimsem yok. Ve gerçekten zorlanıyorum 😓 Bu hamilelik beni mahvetti. 2 kızım da bile hamile olduğumu hissetmemiştim.çünkü ne ağrı, ne bulantı... şimdi ise karın ağrıları, baş dönmeleri, tansiyon düşüklüğü ve bitkinlik... Gün boyu uzanıp dinlenmek istiyorum. Ama çok zor valla 🙁
ErvaVeBebegi %70 kiz olucak bebeginiz dedi.. ama daha belki bi degisiklik olurmu ki diye emin olamadik 🙂
ErvaVeBebegi tesekkur ederim bu arada allah herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin aratmasin insallah.
Mine bana hiccc gecmiyor gibi geliyor daha yeni yeni diye mi acaba 😳
Handeaslan39 ne güzel insallah saglikli bi sekilde kucagina almak da nasip olur canim 😍 iki kat mutlulugun olucak insallah 😍💞
ErvaVeBebegi gaziantep cnm 27hafta ☺☺
hjertemami canim anliyorum seni bende bi sene önce almanyadan geldim istanbula gelin ailem almanyada bacilarimda orda yani cok özlüyorum 😞
Senis insallah saglikli olsunda canim kiz da olsa erkek de olsa sonucta öyle de böylede senin canin kanin 💞
Senis amin insallah
1PrensAnnesi Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi naisp etsin canim az kalmis dogumuna 😍
[bilinmeyen] insallah saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur canim 😍
ErvaVeBebegi aminnn cnm benm sizlerede inş❤❤ Evetttt çok az kaldı inş 😍 genelde 38de doğarmış son 11 hafta💕
ErvaVeBebegi yok ya bana da hep öyle hala öyle sanki hiç ilerlemiyoruz gibi ama bi düşünüyorum hangi ara evlendim de bebek bekliyorum 23 hafta oldu diye düşünüyorum 😇🤗
ErvaVeBebegi çok zor gerçekten. Ben 2 bebeğimde de tek başımaydım. Sadece eşim vardı. Rabbim yardım etsin bize 🙏🏻
ErvaVeBebegi tabiki de hic farketmez cinsiyeti ne olursa olsun... tek duam butun cocuklar saglikli olsun hic hasta olmasinlar 😔
Aslen Samsun ama tayin sebebiyle hakkarideyiz😔
hjertemami amin insallah 😞
Senis amin insallah