Nereden katiliyorsunuz güzell anneler ve anne adaylari 😂😍 gelin biraz sohbet edelim kacinci haftadasiniz🤗
Ben istanbulda oturuyorum ve 3. haftadayim insallah hepimize nasip olur saglikli bi sekilde yavrularimiza kavusmak 💞💞
Nerdesinizzzz
ErvaVeBebegi aslen Adana görev sebebiyle Mardin😇 23+4 kızımızı bekliyoruz 🤗🤗🤗
Bursa’dan 25+2 prensesimi bekliyorum 🤗
Izmitten Bursa ya geldim 🙁
14+1 haftaligiz 🙂
İstanbuldayım 16+3 prenses geliyoor 😍♥🤰🏻
Bende Antalya dayim. 12+5 hamileyim... ve sanirim bir kiz annesi olacagim 😍😍
Mine ayy ne güzel doguma az kalmis insallah saglikli bir sekilde kucagina almak da nasip olur canim 😍😍
Rumeysaozcan masallah seninde dogumuna az kalmis canim Allah im saglikli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah 😍
Busraaaa Allah im kucagina saglikli bir sekilde almayi nasip etsin canim 😍
Patrcyjademirsular masllah insallah saglikli bi sekilde kucagina almak da nasip olur o kücük prensesi 😍😍😍😍
Senis Allah im saglikli bi sekilde kucagina almayi da nasip etsin insallah canim 😍 doktor mu dedik büyük bir ihtimalle kiz diye 😍
ErvaVeBebegi amin cümlemizin inşallah canım zaman hiç geçmiyor gibi ama çokta hızlı geçiyor 🤗❤
ErvaVeBebegi aminnn hepimiz ınsallah
ErvaVeBebegi İstanbul'dan yarışıyorum 😂 Yaşım 25 bir oğlum var ikinciye hamileyim 😂😂
Norveçte yaşıyorum. 12 haftalık olduk. 2 kızım var.😍 Ailem İstanbul da yaşıyor. Burda kimsem yok. Ve gerçekten zorlanıyorum 😓 Bu hamilelik beni mahvetti. 2 kızım da bile hamile olduğumu hissetmemiştim.çünkü ne ağrı, ne bulantı... şimdi ise karın ağrıları, baş dönmeleri, tansiyon düşüklüğü ve bitkinlik... Gün boyu uzanıp dinlenmek istiyorum. Ama çok zor valla 🙁
ErvaVeBebegi %70 kiz olucak bebeginiz dedi.. ama daha belki bi degisiklik olurmu ki diye emin olamadik 🙂
ErvaVeBebegi tesekkur ederim bu arada allah herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin aratmasin insallah.
Mine bana hiccc gecmiyor gibi geliyor daha yeni yeni diye mi acaba 😳
Handeaslan39 ne güzel insallah saglikli bi sekilde kucagina almak da nasip olur canim 😍 iki kat mutlulugun olucak insallah 😍💞
ErvaVeBebegi gaziantep cnm 27hafta ☺☺