Mirayy_21 elele madre anne yanı aldım ben cnm oğlumda kullandım şimdi ikinci oğluma kullanıcam inşallah doğunca

Mirayy_21 ben kızıma prego almıştım şu an 28 aylık hala çok rahat bir şekilde yatıyor ve beşiğini de çok seviyor biz memnun kaldık tavsiye ederim

Dilankrca
      Ben bunu kullanmayı düşünüyorum ilk bebegımde bunun farklısını kullanmıştım yatagı hıc kullanmadım

miroscumm çok teşekkür ederim bonte de karar kıldım sanırsam bakalım

Kbraatap teşekkür ederim herkes madre bonte demiş

Mercan0652 teşekkür ederim bonnenin bi küçük puset gibi beşiği varya sırf onun için onu istiyorum ya salon a falan geçince onda sallarım uyuturum diye

Nurbesteee kur bence parçalarını falan kontrol et yine topla güle güle kullan canım parçası nasıldı kaliteli duruyor muydu

Poyraz07 ya ben yatak yanında yanımda dursun rahat edeyim diye istiyorum mama vermek zorunda kalırım çünkü uzanarak da rahat işimi göreyim birde bi oğlum var daha küçük bu çok ağır değil buna tutunursa çocuğu da beraber atar diye korkuyorum

Hamide_00 sağlıkla doğsun inşallah bakalım teşekkür ederim

Mirayy_21 ben anne hanı hemde park yatak şeklinde Prego miami serisini aldım. Çok memnunum. Özellikle 120*70 olanı almanızı tavsiye ederim. 4 yaşına kadar kullanımı mevcut. Aksi halde diğer boydakileri 2 yalına kadar ancak kullanırsınız

Mirayy_21 madre de taşınabiliyor her yere tekerleği var

Poyraz07 bu uzun süreli kullanılmaz bende de ahşap beşik var bebeğim şuan 5.5 aylık ayakları değiyor artık sığmıyor

Mirayy_21 anladım

Bsra23 benım ilk oglımda sagdaydı amdı ıkıncı oğlum gelıyor oda sağda :))

Mirayy_21 ilk 6 ay chicco next 2 me, sonrasında park yatak joie. Oğlumda kullandım. İkisini de verdim bir yerlere. Şimdi gidip yine aynı ürünleri alıcam 😂