Anne yanı park yatak arıyorum şuan e bebekte indirim var hangi model marka kullanıyorsunuz memnun musunuz bakınca kaliteli dursun istiyorum
Anne yanı park yatak beşik önerisi lütfen
Elele kullanıyorum
Elele madre aldım ben kızçeme daha kullanmadık 2 ay var doğuma ama şuan fazlasıyla beğenerek kurduk💕
Elele bonte aldım bende çok memnunum🥰 daha 2 ay var ama çok kaliteli
Kraft denver aldım ben yatak odam küçüktü bu model diğerlerine göre daha küçük henüz doğum yapmadığım için kullanmadım
- Düzenlendi
Lapsodi araştırıyorum hemen teşekkür ederim
Busraltn ya şuan bakınca bende madre bonte arasında kaldım ikisi de çok güzel
- Düzenlendi
Mirayy_21 elele donna kullandık öyle alt açmalı dönenceli bir modele şahsi fikrim hiiiç gerek yok boş masraf. Bizimkinin böyle aksesuarları yoktu elele madre modelinden daha geniş içi önemli olan bu geniş olması zaten elele kalitesi der susarım 2 sene kullandım ikinciye hamileyim buna da 2 sene kullanırım 5 çocuğum olsa ona da kullanılır baya kaliteli
Dilaraklnc3 ya ara yatağın taşıma kapasitesi kaç kaç yaşa kadar kullanılıyor bende kaçgündür araştırıyorum istediğim herşey bonte de var sadec dfiyatı biraz bana fazla
miroscumm ya evet ya diğerlerine göre boyutu daha geniş uzun ara kattaki yatağın taşıma kapasitesi kaç kilo biliyor musunuz
Bende elele madre aldım çok memnunum 🌸
Mirayy_21 elele madre aldım ben çok güzel ve kullanışlı bence henüz kullanmadım daha
- Düzenlendi
Mirayy_21 ben de park yatak arıyordum e bebekte indirimi görünce bugün oradan aldım kullananlar memnundu baby plus markası e bebeğin canım daha doğuma var kurmadım hemen
Mirayy_21 elele madre anne yanı aldım ben cnm oğlumda kullandım şimdi ikinci oğluma kullanıcam inşallah doğunca