Busraltn ya şuan bakınca bende madre bonte arasında kaldım ikisi de çok güzel

Mirayy_21 elele donna kullandık öyle alt açmalı dönenceli bir modele şahsi fikrim hiiiç gerek yok boş masraf. Bizimkinin böyle aksesuarları yoktu elele madre modelinden daha geniş içi önemli olan bu geniş olması zaten elele kalitesi der susarım 2 sene kullandım ikinciye hamileyim buna da 2 sene kullanırım 5 çocuğum olsa ona da kullanılır baya kaliteli

Dilaraklnc3 ya ara yatağın taşıma kapasitesi kaç kaç yaşa kadar kullanılıyor bende kaçgündür araştırıyorum istediğim herşey bonte de var sadec dfiyatı biraz bana fazla

Mirayy_21 ben çok alan gördüğüm için instagramda vs o yüzden madreyi seçtim

miroscumm ya evet ya diğerlerine göre boyutu daha geniş uzun ara kattaki yatağın taşıma kapasitesi kaç kilo biliyor musunuz

Mirayy_21 tam kg olarak bilmiyorum diger modellerle aynıdır muhtemelen ben bebeğim 7-8 aylık olana kadar üst kademede kullandım sonra ayağa kalktığı icin düşmesin diye alta geçmiştim şunuda ekleyeyim alt kademedeyken bazen eşim bazen ben bile bebeğimizle yatağa giriyorduk😅

Mirayy_21 elele madre aldım ben çok güzel ve kullanışlı bence henüz kullanmadım daha

Mirayy_21 ben de park yatak arıyordum e bebekte indirimi görünce bugün oradan aldım kullananlar memnundu baby plus markası e bebeğin canım daha doğuma var kurmadım hemen

Mirayy_21 elele madre anne yanı aldım ben cnm oğlumda kullandım şimdi ikinci oğluma kullanıcam inşallah doğunca

Mirayy_21 ben kızıma prego almıştım şu an 28 aylık hala çok rahat bir şekilde yatıyor ve beşiğini de çok seviyor biz memnun kaldık tavsiye ederim

Dilankrca
                  Ben bunu kullanmayı düşünüyorum ilk bebegımde bunun farklısını kullanmıştım yatagı hıc kullanmadım

miroscumm çok teşekkür ederim bonte de karar kıldım sanırsam bakalım

Kbraatap teşekkür ederim herkes madre bonte demiş

Mercan0652 teşekkür ederim bonnenin bi küçük puset gibi beşiği varya sırf onun için onu istiyorum ya salon a falan geçince onda sallarım uyuturum diye