• Gebelik
  • 🙂‍↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm

Gizem1504 evett küçüklerimiz de birbirine yakın olacak inşallah size baktım benimki de bugün 5+3 gözüküyor 😙 sizin ilki erkek mi? Kardeşini söylediniz mi veya ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz 🙂

Hayırlı olsun. Oğlum 3,5 yaşında 20 haftalık hamileyim. Allah tüm evlatları bağışlasın sağlıkla kavuşun

a_burcu_bur siz bana bakmayın ben abartmayı severim 😂 allah güç veriyor 🫠😍

momkrm19 inşallaah🤍kızım var anaokuluna gidiyor :) bir.düşüğüm var nisan ayında onda baya sarsıldım bunu eşimle söyledik cuma kalp atışına oda gelecek :) siz söyledniz mi

Oznursis 😀Tam tersi oğlum hamilelikte de beni uyutmazdı doğdu yine aynıydı biraz asabi uyku sevmeyen tek şımarık çocuk modunda.

mrymbrl Teşekkür ederim. Yaşınız kaç? 😀Yaş 31 ben bu yüzden acele ettim.

Yogurtlupilav Rabbim kolaylık versin. Bende 31 yaşındayım bu düşünce ile ara çok vermek istemedim.

Edanursoylu ♥️Yaaa size çok az kalmış MasaAllah. Ve kızınızın büyümüş olması avantaj. Size yardımı illa ki olacaktır. Tek ve ilk çocuk çok zor.

Devran 🙂‍↕️Bu yaş konusu beni hep korkutuyor ya.
            Oğlum da ilk 6 ay hiç bir şey yiyememiştim doğru düzgün her zaman 🤢 ediyordum bu kez olmaz ins diye dua ediyorum.