• Gebelik
  • 🙂‍↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm

MadameHappy34 hahahha öyle olur tabi benim ilki aşırı uslu dogdugundan beri umarım bu da uslu olur aksi beni çok yorar😂😂 alışık degilim uykusuz kalmaya düsün uyku delisi cocugum var

MadameHappy34 kızım 2 yaş 5 aylık 7 aylık hamileyim bende durum aynı mide yanması kızımdada çektim 9 ay bundada çekiyorum igrenç bişey sadece kızımda zaman yavaştı bunda ne ara 7 aylık olduk anlamadım peşinde koşmam gereken bi evladım oldugu için galiba zaman seri akıyor şöyle sona yaklaşıyoruz bakalom hayırlısı❤️🤦🥰

MadameHappy34 39+5 sona geldim 2.gebelik🥲 ben küçükken kaldıramazdım bir bebek daha o yüzden ara verdim kızım 5 yaşında. 🧸 hayırlı olsun bebeğiniz 🌸

MadameHappy34 oğlum 6 yaşında şimdi de kızıma hamileyim. İşerleyen yaşımdan da olabilir ama oğlumda yaşamadığım bir çok semptomu bu hamileliğimde yaşadım.

Yaş aldıkça daha zor geçiyormuş hamilelik gerçekten. Allah sağlıkla kucaklarımıza alıp mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻

MadameHappy34 İlk bebeğim 34 aylık kız şu an 23 haftalık oğluşa hamileyim ilkine göre hafif geçiyor kusma falan olmadı hiç ama ilk kızımdan dolayı yorucu tabiki 😀

mrymbrl bende ilkte 25 tim şimdi 28 im aslında yaşımızda yok be 😂 ama genel olarak ikinci gebelikler zor geçiyomuş ya

MadameHappy34 hayırlı olsunn🌸 bende 2. Bebis bekliyorum ilki 6 buçuk yaşında baya büyüttüm onu🤣🙈 Bu hamileligimde ilki gibi geçiyor benim için tek farkı hemen yoruluyorum ama bize pek bisey kalmadı 32 haftaligim🌸

mrymbrl ay demeyin öyle ilkini 32de doğurdum olursa bunu 36da doğurucam. Araları tam 4 yaş olucak. Siz de böyle derseniz ben oturup ağlayım gerçekten 🥹 zaten çok zor karar verdim olmazsa tek çocukla yola devam 😂

Bende 2. Ye gebeyim oğlum nisanda 6 yaş olacak bu da 12+3 pazartesi 2 li test ve kontrolim var semtomlar 1. Gebelikteki gibi değil yani miğde bulantı falan var ama yedim yemek 1. De krakerle ayaktaydım bunda sürekli uyku yorgun hasta gibi 1. De daha enerjiktim 1. De 23 yaşlarımdaydım bunda 30 um mayısta 31 e tam giricem yaşta etkiliyo bence

Yogurtlupilav selam oğlunuza yeni bebişi kaçıncı hafta söylediniz ve ne zaman Dr kontrolünüze beraber götürdünüz? Benimki de aynı yaşta merak ediyorum 🙂

momkrm19 sizinle aynı yaşıt çocuğumuz :) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah💜🌸

MadameHappy34 Merhaba hoşgeldin aramıza, sorunsuz sıkıntısız kolay bir hamileliğin olur inşallah☺️ 3 yaş 2 aylık kızım var ve 16 haftalık hamileyim bir ay öncesine kadar şiddetli bulantı uyku hali halsizlik vardı ama şuan iyiyim çok şükür.