Devran 🙂↕️Bu yaş konusu beni hep korkutuyor ya.
Oğlum da ilk 6 ay hiç bir şey yiyememiştim doğru düzgün her zaman 🤢 ediyordum bu kez olmaz ins diye dua ediyorum.
🙂↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm
asena9 Amin Amin teşekkürler 😍size de hayırlı olsun.
2Princess1Mom 😀Bebeğim küçük ama umudum büyük belki benim oğlum da kolaylıklar sağlar bana kardeşi için ins.
Redpepper Amin sizde insaAllah.
Gizem1504 yok söylemedim niyetim fetal dna testle cinsiyet öğrenene kadar söylememek ama bakalım dayanabilecek miyiz 🥹🥹 gece uykusuna geçerken halen yanında yatıyorum göğsüme karnıma yatmayı çok seven bir çocuk veya dışarıda yorulunca kucak ister oyüzden birkaç gündür biraz korkuyorum ama çaktırmıyorum 😀
MadameHappy34 aminn cümlemizinkini🤍
momkrm19 benm ilk 3 ay dikkat etmem gerektiği için söyledim hem bana baya yardımcı oluyor o olmasa zaten olmazdı😍💜 canları sağolsun inşallah dayanabilirsiniz :) çok teşekkür ederim rabbim şimdi nasip etti sonu güzel olsun🤍
MadameHappy34 İnşallah Allah kolaylık versin 🥰 Sağlıkla gelsin minnoş
MadameHappy34 şimdilik çok erken olduğu için bir sorun yok sırt ağrısı ve kasık ağrısı var sadece 😌
MadameHappy34 farklı olur bu inşallah🙏🏻
MadameHappy34 27 yaşındayım bende 😍
MadameHappy34 amin İnşallah sizde inşallah 🥰❤️
MadameHappy34 teşekkür ederim balımm
MadameHappy34 maşallah sağlıkla doğsun inşallah ben ikinci bebeğime ilk bebeğim 15 aylikti gebe kaldim üçüncü cocuguma ikinci 10 aylikken gebe kaldim 😅😅😅
MadameHappy34 benim oğlum da 21 aylık ve 17 haftalık gebeyim canım ☺️ bizi ne bekliyor çok merak ediyorum 😉
Deniz2953 Ay MasaAllah zor olmuyor mu?
MadameHappy34 ev işlerine yetişemiyorum sadece 🥰
MadameHappy34 merhaba ben de bugün öğrendim hamile olduğumu tahminimce 3 haftalık ikinci kez anne oluyorum çok şükür oğlum 30 aylık 2 buçuk yaşında yani😊
Gebelik testi fotoğrafınızı atabilirmisiniz acaba benimkiyke karşılaştırma yapıcam o yüzden😊😊
Ben de kan vermedim henüz
MadameHappy34 20 aylık olacak oğlum İkincide 32 haftalık 🫶🏻🥹