• Gebelik
  • 🙂‍↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm

Yogurtlupilav Rabbim kolaylık versin. Bende 31 yaşındayım bu düşünce ile ara çok vermek istemedim.

Edanursoylu ♥️Yaaa size çok az kalmış MasaAllah. Ve kızınızın büyümüş olması avantaj. Size yardımı illa ki olacaktır. Tek ve ilk çocuk çok zor.

Devran 🙂‍↕️Bu yaş konusu beni hep korkutuyor ya.
Oğlum da ilk 6 ay hiç bir şey yiyememiştim doğru düzgün her zaman 🤢 ediyordum bu kez olmaz ins diye dua ediyorum.

Gizem1504 yok söylemedim niyetim fetal dna testle cinsiyet öğrenene kadar söylememek ama bakalım dayanabilecek miyiz 🥹🥹 gece uykusuna geçerken halen yanında yatıyorum göğsüme karnıma yatmayı çok seven bir çocuk veya dışarıda yorulunca kucak ister oyüzden birkaç gündür biraz korkuyorum ama çaktırmıyorum 😀

Gizem1504 bu arada düşüğünüz için geçmiş olsun demeyi unuttum kusura bakmayın 🤍🤍🤍

momkrm19 benm ilk 3 ay dikkat etmem gerektiği için söyledim hem bana baya yardımcı oluyor o olmasa zaten olmazdı😍💜 canları sağolsun inşallah dayanabilirsiniz :) çok teşekkür ederim rabbim şimdi nasip etti sonu güzel olsun🤍

MadameHappy34 şimdilik çok erken olduğu için bir sorun yok sırt ağrısı ve kasık ağrısı var sadece 😌