MadameHappy34 benm de ikinci gebelik kızım 4 yaşında 36 haftalık gebegim
🙂↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm
MadameHappy34 Merhaba hoşgeldin aramıza, sorunsuz sıkıntısız kolay bir hamileliğin olur inşallah☺️ 3 yaş 2 aylık kızım var ve 16 haftalık hamileyim bir ay öncesine kadar şiddetli bulantı uyku hali halsizlik vardı ama şuan iyiyim çok şükür.
MadameHappy34 Evet çok yardımı olacak şuan da bile görebiliyorum onu 🤗😍
Hayırlı olsun. Oğlum 3,5 yaşında 20 haftalık hamileyim. Allah tüm evlatları bağışlasın sağlıkla kavuşun
a_burcu_bur siz bana bakmayın ben abartmayı severim 😂 allah güç veriyor 🫠😍
momkrm19 inşallaah🤍kızım var anaokuluna gidiyor :) bir.düşüğüm var nisan ayında onda baya sarsıldım bunu eşimle söyledik cuma kalp atışına oda gelecek :) siz söyledniz mi
Oznursis 😀Tam tersi oğlum hamilelikte de beni uyutmazdı doğdu yine aynıydı biraz asabi uyku sevmeyen tek şımarık çocuk modunda.
hatice_aygun2 🙂↕️Bizde de umarım güzel ve hızlı geçen insaAllah. Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
mrymbrl Teşekkür ederim. Yaşınız kaç? 😀Yaş 31 ben bu yüzden acele ettim.
Yogurtlupilav Rabbim kolaylık versin. Bende 31 yaşındayım bu düşünce ile ara çok vermek istemedim.
Fdmogz MasaAllah ♥️
Gunay_Rzayevaaa Amin ♥️
Gizem1504 :) Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin.
momkrm19 Amin Amin ♥️♥️😍 5-6 yaş aralığı çok iyi.
gurbette_bir_anne ♥️😍Ya Rabbim kolaylık versin
ftmdyn22 ♥️MasaAllah ikinci çocuksa hamilelik umarım güzel kolay geçiyordur.
Edanursoylu ♥️Yaaa size çok az kalmış MasaAllah. Ve kızınızın büyümüş olması avantaj. Size yardımı illa ki olacaktır. Tek ve ilk çocuk çok zor.
Devran 🙂↕️Bu yaş konusu beni hep korkutuyor ya.
Oğlum da ilk 6 ay hiç bir şey yiyememiştim doğru düzgün her zaman 🤢 ediyordum bu kez olmaz ins diye dua ediyorum.
asena9 Amin Amin teşekkürler 😍size de hayırlı olsun.