• Gebelik
  • 🙂‍↕️İkinci kez anne olma adayı olarak geri döndüm

MadameHappy34 Merhaba hoşgeldin aramıza, sorunsuz sıkıntısız kolay bir hamileliğin olur inşallah☺️ 3 yaş 2 aylık kızım var ve 16 haftalık hamileyim bir ay öncesine kadar şiddetli bulantı uyku hali halsizlik vardı ama şuan iyiyim çok şükür.

Gizem1504 evett küçüklerimiz de birbirine yakın olacak inşallah size baktım benimki de bugün 5+3 gözüküyor 😙 sizin ilki erkek mi? Kardeşini söylediniz mi veya ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz 🙂

Hayırlı olsun. Oğlum 3,5 yaşında 20 haftalık hamileyim. Allah tüm evlatları bağışlasın sağlıkla kavuşun

a_burcu_bur siz bana bakmayın ben abartmayı severim 😂 allah güç veriyor 🫠😍

momkrm19 inşallaah🤍kızım var anaokuluna gidiyor :) bir.düşüğüm var nisan ayında onda baya sarsıldım bunu eşimle söyledik cuma kalp atışına oda gelecek :) siz söyledniz mi

Oznursis 😀Tam tersi oğlum hamilelikte de beni uyutmazdı doğdu yine aynıydı biraz asabi uyku sevmeyen tek şımarık çocuk modunda.

mrymbrl Teşekkür ederim. Yaşınız kaç? 😀Yaş 31 ben bu yüzden acele ettim.

Yogurtlupilav Rabbim kolaylık versin. Bende 31 yaşındayım bu düşünce ile ara çok vermek istemedim.

Edanursoylu ♥️Yaaa size çok az kalmış MasaAllah. Ve kızınızın büyümüş olması avantaj. Size yardımı illa ki olacaktır. Tek ve ilk çocuk çok zor.

Devran 🙂‍↕️Bu yaş konusu beni hep korkutuyor ya.
              Oğlum da ilk 6 ay hiç bir şey yiyememiştim doğru düzgün her zaman 🤢 ediyordum bu kez olmaz ins diye dua ediyorum.