iremzcn ay o 0-3ler bile büyük geliyor bazısına yarısı boşta kalıyor ama içi doluyor elbet😄🫣

iremzcn bizim de 17 haziran tahmini doğum. Eğer klima açacak kadar sıcak bir bölgedeyseniz uzun kollu da giyme ihtimaline karşı karışık aldım ben 23-24 derece sıcaklık ideal deniyor ya ona göre düşünmeye çalışıyorum😄

Susenasu İzmir’de yaşıyorum ♥️ tabiki çok sıcak oluyor ama uzun kollu giyilir mi bilemedim 40ından sonra

iremzcn muhtemelen evde klima açılacaksa anca öyle giyebilir dışarıda mümkün değil🥲

iremzcn ay bende şortlulardan alsam üşür mü bebiş diyorum kararsız kaldım

1710an- ben de detaylı ultrason için hangi hastaneye gitsem diye düşünüyorum özel takipliyim

1710an- ben sordum az önce 3200 dedi detaylı ultrason için bir de kendi bakmıyor başka doktor çağırıyomuş

iremzcn ben meva baby kids var google’a yazin çıkıyor ordan almıştım kız bebek için. Tulum aldım iki uç tane. Bi de isimli müslin kumaştan hastane çıkışı alıcam bulursam

iremzcn ya ben bilemedim dogru mu yaptım 17 haziran gibi bizimde tahmini ama yenidoğan 3 6 ay ve 9 12 aylık dönem dönem hesaplayıp mevsime göre baya kıyafet aldımmm eksik mi fazla mi anlayamıyorumda

1710an- 21 haftalık şuan ♥️ evet 4 gün önce çektirdim

sadbut işte bende az mı çok mu diye düşünmekten ne yapacağımı şaşırdım sizin gibi 😁

caglasb bakacağın sayfalara teşekkür ederim 🤩 💖

1710an- ben İzmir özel ekol de 7500 e çektirdim 😳😳😳

M-g2118 evet ama şort daha iyi olur gibi geliyor bana belki 40ından sonra giyer

iremzcn herkes bana fazla almamam gerektiğini söyledi zaten bi zıbın bile lazım olsa yada bişey biz evde bebiş bakarken babası bile alıp getirebilirmiş donsuz kalmaz merak etme dediler fazla almayalım bence bebeğin dogum kilosunuda bilmiyoruz 💕💕ama genelde kız bebekler erkeklere gore daha minyon oluyormuş büyük alışverişleri yapmakta fayda var bence maddi olarak rahatlatır erkenden yaparsak diye düşünüyorum

iremzcn bizim de hazirana geliyor .ilk oğlumu isilik yapmıştım 😂 umarım bu oğlumu da yapmam onun için daha çok yazlık şeyler tercih edeceğim .bi askılı atlet giydirip üstüne ince tek kat bir kıyafet yeterli olacaktır bence 🥰

iremzcn kizim 15 haziran dogumlu uzun kolluda giydirdim kisa kolluda cunku yeni dogan bebekler usuyebilir