Tecrübeli anneler tek göğüs ile emzireniniz varsa kaç aya kadar emzirebildiniz ????
Tek göğüs ile emzirme
dika mastit olduğum zamanlar çok şişti acillik oldum bastırdılar göğüs ucu yaradan kan akıyordu sağdığımda bile kan akıyordu bebeğe vermek istemedim öncedende o göğüste ucunda bi sıvı vardı enfeksiyon gibi şişmişti sanırım göğüs boşalamadı o enfeksiyondan o yer patlayınca yaraya dönüştü hala süt geliyor ama artmıyor ☺️
Almirolie bizde kan uyuşmazlığı yok doktor da sormuştu sezeryan doğum yaptığım için birde erken doğum oldu bebeğim çabuk yoruluyor sütüm de var ama çok değil o yüzden doktor takviye gerekli dedi o yüzden başladım evet 1 ay oldu bugünle sarılığı daha da geçmedi eskisi gibi değil ama belli ediyor sarılığı
Almirolie 24 aydan fazla 🙄 hemde gayet kilosu yerindeydi ama o kadar emzirmeyi asla önermiyorum
sehnazz000 ya 2 yaş yeterli benim için sonra kraliçem ama neden önermiyorsunuz merak ettim sadece 🌸
Almirolie emmeye alıştığı için iştahı çok olmadı malesef kilosu iyi ama sürekli emdiği için çiğnemeyi geç öğrendi ve her şeyi yemiyordu
Süt falan içmiyordu yeni içmeye başladı ve 31 aylık 🙁
Bide tek göğüs emzirince o kadar sünüyor ki 🙂 biri yukarda biri aşağıda ve düzelmedi