Tek göğüs ile emzirme
dika mastit olduğum zamanlar çok şişti acillik oldum bastırdılar göğüs ucu yaradan kan akıyordu sağdığımda bile kan akıyordu bebeğe vermek istemedim öncedende o göğüste ucunda bi sıvı vardı enfeksiyon gibi şişmişti sanırım göğüs boşalamadı o enfeksiyondan o yer patlayınca yaraya dönüştü hala süt geliyor ama artmıyor ☺️
Almirolie bizde kan uyuşmazlığı yok doktor da sormuştu sezeryan doğum yaptığım için birde erken doğum oldu bebeğim çabuk yoruluyor sütüm de var ama çok değil o yüzden doktor takviye gerekli dedi o yüzden başladım evet 1 ay oldu bugünle sarılığı daha da geçmedi eskisi gibi değil ama belli ediyor sarılığı
Almirolie 24 aydan fazla 🙄 hemde gayet kilosu yerindeydi ama o kadar emzirmeyi asla önermiyorum
sehnazz000 ya 2 yaş yeterli benim için sonra kraliçem ama neden önermiyorsunuz merak ettim sadece 🌸
Almirolie emmeye alıştığı için iştahı çok olmadı malesef kilosu iyi ama sürekli emdiği için çiğnemeyi geç öğrendi ve her şeyi yemiyordu
Süt falan içmiyordu yeni içmeye başladı ve 31 aylık 🙁
Bide tek göğüs emzirince o kadar sünüyor ki 🙂 biri yukarda biri aşağıda ve düzelmedi