Almirolie yanlış anlamasaniz neden tek göğüs ikisi değil bir sorun mu oldu merak ettim bilmediğim için soruyorum ben ikisini veriyorum

Merhaba ben kızımı 2 yaşına kadar hep tek göğüs emzirdim ve hep tombikti maşallah diğerini 4,5 aya kadar sağmıştım umarım sizinde uzun süre emmeye devam eder🙏

Almirolie

dika mastit olduğum zamanlar çok şişti acillik oldum bastırdılar göğüs ucu yaradan kan akıyordu sağdığımda bile kan akıyordu bebeğe vermek istemedim öncedende o göğüste ucunda bi sıvı vardı enfeksiyon gibi şişmişti sanırım göğüs boşalamadı o enfeksiyondan o yer patlayınca yaraya dönüştü hala süt geliyor ama artmıyor ☺️

• dika bunu yanıtladı.
      • dika bunu beğendi.

Asyam19 peki benim kızım gibi sık sık emiyormuydu insan yetmediğini düşünüyor hiç mama vermiyorum ⭐️🌸

Almirolie anladım Allah yardımcın olsun inşAllah Rabbim şifa versin göğsüne en kısa zamanda düzelir üzülme sakın bebeğim yetmez diye kendini bu strese katma değmiyor valla bebeğin sağlıklı olsun zayıfta kalsa birşey olmaz Allah’ın izniyle ☺️🤲🏻🙏🏻

dika yok kuzum zayıf değil kilosu iyi önde hatta ama annelik işte insanın içine kuşku düşüyor yetmiyor mu diye sık sık emince ☺️💖

• dika bunu yanıtladı.
            • dika bunu beğendi.

Asyam19 çok teşekkür ederim bu beni mutlu etti ☺️⭐️💖

Almirolie aynen annelik çok başka birşey insan bebeği için çok korkuyor benim ki de sarılık oldu 2 göğsümü vermeme rağmen mama takviyesine geçtim sırf sarılık geçsin çabalıyorum
              MaşAllah MaşAllah kilosu için Rabbim yokluğunu size göstermesin canım

dika amin kuzum hepimizin bebişine sağlık versin rabbim şuan hala var mı sarılık eğer sütun yetiyorsa mama vermekle yanlış yapmışsın ama benim kız 5 ay sürdü sarılığı kan uyuşmazlığından

• dika bunu yanıtladı.
                • dika bunu beğendi.

Almirolie bizde kan uyuşmazlığı yok doktor da sormuştu sezeryan doğum yaptığım için birde erken doğum oldu bebeğim çabuk yoruluyor sütüm de var ama çok değil o yüzden doktor takviye gerekli dedi o yüzden başladım evet 1 ay oldu bugünle sarılığı daha da geçmedi eskisi gibi değil ama belli ediyor sarılığı

dika çok zor bir dönemdesin Allah yardımcın olsun aslında sık sık sağıp verseydin sağdın mı hiç çoğalıyor süt böyle yapınca

dika Bende sezeryan oldum doktor ve hemşireler özellikle hemşireler kaç gün sütun az olur mama ver sarılık olur kan şekeri duser yoğun bakıma girer dediler aldım mama ama şırınga ile bir iki kez verdim sütümde verdikce çoğaldı bebeğin memeyi red etmiyorsa bol bol emzir geçer sarılığı

Almirolie 24 aydan fazla 🙄 hemde gayet kilosu yerindeydi ama o kadar emzirmeyi asla önermiyorum

sehnazz000 ya 2 yaş yeterli benim için sonra kraliçem ama neden önermiyorsunuz merak ettim sadece 🌸

Almirolie emmeye alıştığı için iştahı çok olmadı malesef kilosu iyi ama sürekli emdiği için çiğnemeyi geç öğrendi ve her şeyi yemiyordu
                        Süt falan içmiyordu yeni içmeye başladı ve 31 aylık 🙁
                        Bide tek göğüs emzirince o kadar sünüyor ki 🙂 biri yukarda biri aşağıda ve düzelmedi