En son 2 Aralık da adet oldum.27 Ocak ta kadın doğuma gittim pcos varmış. Doktor rahîm duvarın kalınlaşmış dedi kan testi istedi kanda beta hgc 46.46 çıktı.O akşam erken gebelik testi de yaptım silik bir çizgi vardi. Ancak 17 Ocak ta kan verince beta hgc değeri sınırın altında idi ve bugün de normal gebelik testi yaptım çizgi yoktu göğüs uçlarım ve adet olacakmisim gibi arada kasıklarım ağrıyor. Lütfen cevap verin gebemiyim? Geç döllenme mi?
BETA HGC normal mi
Asiye_ ikinci kan testini yine ayni yerde aynı saatlerde verin ki sonuc doğru çıksın birde betanin kac çıktığı değil 2 günde bir ne kadar artış olduğu önemli en az yüzde 60 artış olması beklenir kimyasal vs olduğunu ikinci kan testini görmeden nasıl anlamışlar cidden ağzı olan konusup duruyor ya ben 13 le öğrenmiştim
Minikbebegimm06 öyle yapacağım inşallah sağlıklı bir şekilde Allah kucağıma almayı nasip eder ☺️dün hem sevindim hem üzüldüm uyuyamadım düşünmekten bir türlü yavaş yavaş benzer durumları görünce moralim düzeldi 😄saat konusunda aynı saatte veremeyeceğim gibi gözüküyor inşallah bir sıkıntı olmaz çalışıyorum gecen 11 gibi vermiştim ama şimdi 8.30-9.00 gibi vermem gerekiyor inşallah bir sıkıntı yaratmaz bana
Asiye_ çok fark olmaz hemen hemen aynı gibi saatler bide illa 2 katı olması şart değil öyle diyen de çıkacak çünkü en az yüzde 60 artması yeterli olur endişe etmeyin 74 75 gibi de çıkabilir yani tam iki katı olmazsa diye söylüyorum 2 katından fazla da çıkabilir beta herkeste farklı olur çünkü rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Minikbebegimm06 son bir şey daha soracağım ayın 17 sinde kanda yok bugün de normal gebelik testinde göremedim 10 günlük olma ihtimali var mı 😄 bir de galiba doktor ondan kaynaklı 31 inde de kan için çağırdı 2 Şubat ta da kan alacakmış benden bir acilden bir polikinlikten 🥰ve çok teşekkür ediyoru Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah 🥰
Asiye_ belki geç döllenme olduğu için çıkmamıştır 10 gün önceki testte bide erken gebelik testiyle yapın onlar daha hassas oluyor beta düşük degerle ögrendik diye her 2 günde bir kan istiyorlar ben de 13 le öğrenmiştim keseyi görene kadar 2 günde bir değer 3 4 bine çıkana kadar kan vermiştim eşim hemşire o alıyordu kanı inan artık kollarımda yer bile kalmamıştı 😂
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah 🥰
- Düzenlendi
Minikbebegimm06 Allah senden razı olsun inşallah içime su serptin yolun hep aydınlık olsun çocuğun ve ailen mutlu ve sağlıklı olun inşallah beni hem güldürdün hem umutlandırdın inşallah çok çok teşekkür ederim ☺️❤️
Asiye_ Amin Allah senden de razı olsun ne güzel dualar etmişsin çok sağolasın sonucu haber ver olur mu merak ederim seni 🥰💐
Minikbebegimm06 olur olur yarın açıklandığı gibi yazarım ❤️😄
Asiye_ tamamdır hayırlı haberler inşallah 🥰💐
Minikbebegimm06
2.test de Beta hgc :121.30 çıktı inşallah cuma günü 3.teste daha iyi bir sonuç gireceğim
Asiye_ yaa çok iyi çıkmış bak 2 katından bile fazla gözün aydın 🥰💐
Minikbebegimm06 evet evet çok teşekkür ederim ☺️🥰 inşallah cuma günü 200 ün üzerine seyreder
Asiye_ olur merak etme içini ferah tut 💐
Minikbebegimm06 artışın nasıl olmuştu canım
Dyguuu59 13 30 70 falan diye ilerlemisti benim tam net hatırlamıyorum valla şuan
Minikbebegimm06 beta hgc 3. Gün 216.46 olmuş doktor 240 bekliyordum dedi ama %66 nin uzerinde olumlu dedi 3-5-7 Şubat yine çağırdı iş yerinde dikkat çekiyor
Asiye_ yine iyi cikmis gözün aydın 🥰 vallahi iş yeri için evet sorun olabilir ama yapacak bir şey yok maalesef 🥺