Minikbebegimm06 olur olur yarın açıklandığı gibi yazarım ❤️😄
BETA HGC normal mi
Asiye_ tamamdır hayırlı haberler inşallah 🥰💐
Minikbebegimm06
2.test de Beta hgc :121.30 çıktı inşallah cuma günü 3.teste daha iyi bir sonuç gireceğim
Asiye_ yaa çok iyi çıkmış bak 2 katından bile fazla gözün aydın 🥰💐
Minikbebegimm06 evet evet çok teşekkür ederim ☺️🥰 inşallah cuma günü 200 ün üzerine seyreder
Asiye_ olur merak etme içini ferah tut 💐
Minikbebegimm06 artışın nasıl olmuştu canım
Dyguuu59 13 30 70 falan diye ilerlemisti benim tam net hatırlamıyorum valla şuan
Minikbebegimm06 beta hgc 3. Gün 216.46 olmuş doktor 240 bekliyordum dedi ama %66 nin uzerinde olumlu dedi 3-5-7 Şubat yine çağırdı iş yerinde dikkat çekiyor
Asiye_ yine iyi cikmis gözün aydın 🥰 vallahi iş yeri için evet sorun olabilir ama yapacak bir şey yok maalesef 🥺
Minikbebegimm06 çok teşekkür ederim inşallah pazartesi daha yükseğe çıkar doktor biraz moralini bozdu ama olsun
Asiye_ yüzde 60 artış yeterli oluyor genelde inşallah çok iyi sonuçlar görür sağlıkla ilerlersin
Asiye_ bu hesabım kapalıydı yeni açıldı aktif olarak kullandığım bu yazarsan diğerinden göremem diye gelip haber edeyim dedim 😊
minikbebegim06 çok teşekkür ederim ☺️ yazacağım pazartesi sonucu da yazacağım inşallah Allah senin de dualarını kabul etsin inşallah 😄😄bana da bildirim gelmiyor o yüzden arada girip bakıyorum
Asiye_ tekrar kan vermeden anlamanız biraz zor ne olduğunu
Asiye_ rica ederim amin inşallah çok sağolasin 🥰💐❤️
poyrazmom_ 2 günde bir kan veriyorum 27-29-31 de verdim sonuçları güzeldi şimdi de yarın vereceğim inşallah güzel devam eder
minikbebegim06
4.gun kan 673.48 çıkmış daha kan vermeyeceğim cuma direk sonuç göstermeye gideceğim 😄
Asiye_ aynen çok iyi yükselmiş gözün aydın ya çok sevindim 🥰
minikbebegim06 çok teşekkür ederim ☺️ inşallah Allah isteyen herkese nasıp eder 😄