Asiye_ yaa çok iyi çıkmış bak 2 katından bile fazla gözün aydın 🥰💐

Dyguuu59 13 30 70 falan diye ilerlemisti benim tam net hatırlamıyorum valla şuan

Minikbebegimm06 beta hgc 3. Gün 216.46 olmuş doktor 240 bekliyordum dedi ama %66 nin uzerinde olumlu dedi 3-5-7 Şubat yine çağırdı iş yerinde dikkat çekiyor

Asiye_ yine iyi cikmis gözün aydın 🥰 vallahi iş yeri için evet sorun olabilir ama yapacak bir şey yok maalesef 🥺

Asiye_ yüzde 60 artış yeterli oluyor genelde inşallah çok iyi sonuçlar görür sağlıkla ilerlersin

Asiye_ bu hesabım kapalıydı yeni açıldı aktif olarak kullandığım bu yazarsan diğerinden göremem diye gelip haber edeyim dedim 😊

minikbebegim06 çok teşekkür ederim ☺️ yazacağım pazartesi sonucu da yazacağım inşallah Allah senin de dualarını kabul etsin inşallah 😄😄bana da bildirim gelmiyor o yüzden arada girip bakıyorum

Asiye_ tekrar kan vermeden anlamanız biraz zor ne olduğunu

poyrazmom_ 2 günde bir kan veriyorum 27-29-31 de verdim sonuçları güzeldi şimdi de yarın vereceğim inşallah güzel devam eder

minikbebegim06
                4.gun kan 673.48 çıkmış daha kan vermeyeceğim cuma direk sonuç göstermeye gideceğim 😄

Asiye_ aynen çok iyi yükselmiş gözün aydın ya çok sevindim 🥰