Liddle_mom yeni_anne2 ya ben ailenin tek beyaz kokeniyim herkes esmer ben yanlarinda arkadaslaei gibi duruyom 4 kardesiz kardeslerimle falan disari cikardik herkes sey derdi 3unuz kardessiniz cok bellide sen arkadaslarimisin derlerdi 🤣🤣
yeni_anne2 Liddle_mom ayy sen bensin resmen 😂aynı şekilde hepsi kara kuru esmer kilolu ben beyaz tenli zayıfım 🤣
MinikBrokoli 62 ile kaldım, şimdi 15 haftalık 68 kiloyum, boğa Burcu yemeyi seviyorum İlk gebelikte 21 kilo aldım bu gidişle alırım gibi 🥹
Princess_momm ipekuysalylmz 58 kaldım şuan 72 kiloyum ☹️ çok kötüyüm ağlıyasım geliyo daha 29 haftalığım
ipekuysalylmz Princess_momm ben 77ile hamile kaldım, şuan 75im daha 15haftalık. Ağlama beterin beteri var 😂
ipekuysalylmz Beyzanur3 canım ben 77ile hamile kaldım. Sonra biraz verdim 73-74e düştüm. Şmdi 15haftalığız 75im.dikkat ediyorum, almaktan korkuyorum. Bende de tiroid var, ilaç kullanıyorum. Bakalım inşallah çok almam 🥲🥲
_Mother_ ipekuysalylmz fazla iştahım yoktu 🙈 bide detaylı ultrason sonrası hep stresli geçti belki de onun da etkisi olmuştur ilk 3 ay kilo almayıp kilo verdim zaten 75 e düşmüştüm 79 dan sonraki süreçte verdiğim 4 kiloyu tek alıp başlangıç kilom ile doğuma gittim iştahım çok olmadığı için bebeğin besleneceği şekilde beslendim kırmızı et yiyemiyordum beyaz ete ağırlık verdim meyve tüketiyordum kaşar sabahları 2 adet haşlanmış yumurta yiyordum arada pekmezli yumurta yapıyordum tereyağlı 10 gün oldu doğum yapalı şuan 72 kiloyum gebe kalıp kilo verdim tuhaf ama iyi oldu 🤣🙈