Yeliz2 şehir hastanesi diyince tahmin ettim bende kocaeliden,kadın doğuma oraya gidiyorum lekelenme olunca da gittim 8.haftanın içindeydim ultrasonda sorun çıkmadı kan sonuçlarımda da öyle doktorum bir şey vermedi bana da

Merhaba korkutmak istemem ama kahverengi leke düşük tehlikesi olarak geçer. Bence bi doktora daha görünün. Ben de yaşadım bişey olmadı çok şükür ama doktorunuzun mutlaka progestan yazması lazım

Minikbebegimm06 her kanamam olduğunda acile koştum 1. De progestan yazıp gönderdiler geceydi 2. De öğlendi beni yukarı kadın doğuma sevk edin kanamam var dedim öyle bi yetkimiz yok randevu almanız lazım dediler 15 gün sonraya gün veriyo 3. De koştum acile progestan kullanıyosan devam et yapıcağımız pek bişey yok dediler artık gitmiyorum lekelenmem hala devam ediyor 1 hafta sonrasına kadar bişey olmazsa o zaman tekrar söylicem doktora

Lutfiyee2622 çok çok geçmiş olsum. Ben de şaşırdım açıkçası, benim de bir kere paçalarımdan akarcasına çok şifdetli kanamam olfu lekelenmenin ardından. Eşşeklik edip ilk olarak bilmediğim bir özel hastanenin aciline gittim. Hiçbir şey yapmadan düşecekse düşecek yapılacak bişey yok progestanı iç geçer muamelesi yapıp gönderdi doktor. Ertesi gün kanamam kesilmeyince silifke devlete gittim. Allah ordaki nöbetçi kadın doğum doktorundan razı olsun. Beni hem rahatlattı hem kanamanın 1 hafta sürebileceğini söyledi. Hap progestana ek olarak iğnesini de yazdı 3 günde bir oldum. Çok şükür atlattık. İsterseniz başka bir doktora daha danışın. Ama içinizi rahat tutun , allah korusun 💖

hamcokelek33 Allah a emanet artık yavrularımız soğuk kanlı kalıp randevu günümü bekliyorum sürekli gidip duvarla karşılaşmak yerine daha iyi geliyo lekelenmeye çözüm yok sanırım hap içmeme rağmen hiç geçmiyo çünkü

Lutfiyee2622 bu arada sizi acildem yukarıya kadın doğuma yönlendirmeyen devlet hastanesini şikayet edebilirsiniz. Benim gittiğim devlet hastanesi de ilçe devlet hastanesi. Ve direk olarak icapçı kadın doğum uzmanına ilk sorada yönlendiriyorlar. Ben sorduğumda prosedür bu şekilde dediler. Ayrıca benim kanamam var diye acile girdiğimde bütün hemşireler senin önceliğin car diyip benimle ilgilenmişti. Kan tahlili alıp bissürü değerime bakmışlardı

hamcokelek33 Allah razı olsun güzel duan için bebek bekleyen herkes sağ salim evlatlarına kavuşsun inşalllahhh Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

hamcokelek33 merhaba birşey soracam, bende 7 haftalık oldum bügün henüz kanamam felan yok çok şükür ama kanamam akşam veya gece olursa acilden kadın doğum doktoruna gönderirler mi o anda akşam felan

Medine_akkaya71 normalde göndermeleri lazım diye biliyorum. Ama ben acilden giriş yaptığımda hem gündüz hem haftaiçi idi. Bekki o yüzden süreç çok hızlı ilerledi bilemiyorum. İlk kanamam gece olduğunda özel hastane aciline kadın doğumcu çağırttık. Sağ olsun hiç ilgilenmedi😂 ama daha gebeliğinizin çok başındasınız. Riskli bir durum yoksa kanama vs şimdiden düşünmeyin bunları. Allah korusun💖