Lutfiyee2622 kadın doğuma görünün özel hastanede
Kahverengi Akıntı Acill
Lutfiyee2622 acilinde kadın doğum doktoru olana gidin ne demek bısey yapmıyorlar ben gittim hemen progestan verdiler
Mervepenmek acilinde kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidin ben gittim progestan verdiler eğer gitmeseydim düşük tehlikesi olduğunu bilmeyecektim
Bende tam 7 haftalık hamileyim ilk peçeteye pembemsi bir lekelenme geldi sonra ara ara peçeteye kahverengi lekelenme geldi
Şehir hastanesine acile gittim alttan muayne ettiler eski tip kanama dedi ilaç da vermeden gönderdi Salı günü özele randevu aldım daha henüz kalp atışımı duymadım
Lutfiyee2622 ne demek bir şey yapmıyorlar aynı sikayetle gittim hemen muazzam edip iğne ilaç başlayıp tedbiren yatış verdiler
Merhaba korkutmak istemem ama kahverengi leke düşük tehlikesi olarak geçer. Bence bi doktora daha görünün. Ben de yaşadım bişey olmadı çok şükür ama doktorunuzun mutlaka progestan yazması lazım
Minikbebegimm06 her kanamam olduğunda acile koştum 1. De progestan yazıp gönderdiler geceydi 2. De öğlendi beni yukarı kadın doğuma sevk edin kanamam var dedim öyle bi yetkimiz yok randevu almanız lazım dediler 15 gün sonraya gün veriyo 3. De koştum acile progestan kullanıyosan devam et yapıcağımız pek bişey yok dediler artık gitmiyorum lekelenmem hala devam ediyor 1 hafta sonrasına kadar bişey olmazsa o zaman tekrar söylicem doktora
Lutfiyee2622 merhaba ek olarak progestan iğne yazmadılar mı
hamcokelek33 hayır sadece sabah akşam ağızdan içiyorum
Lutfiyee2622 progestani bırakmayın ama kadın doğum acili olan bir hastaneye mi gittiniz çok şaşırdım
Minikbebegimm06 yaşadığım ilçe çok donanımlı değil malesef acil kadın doğumu yok direk acille muhattap oluyoruz
Lutfiyee2622 çok çok geçmiş olsum. Ben de şaşırdım açıkçası, benim de bir kere paçalarımdan akarcasına çok şifdetli kanamam olfu lekelenmenin ardından. Eşşeklik edip ilk olarak bilmediğim bir özel hastanenin aciline gittim. Hiçbir şey yapmadan düşecekse düşecek yapılacak bişey yok progestanı iç geçer muamelesi yapıp gönderdi doktor. Ertesi gün kanamam kesilmeyince silifke devlete gittim. Allah ordaki nöbetçi kadın doğum doktorundan razı olsun. Beni hem rahatlattı hem kanamanın 1 hafta sürebileceğini söyledi. Hap progestana ek olarak iğnesini de yazdı 3 günde bir oldum. Çok şükür atlattık. İsterseniz başka bir doktora daha danışın. Ama içinizi rahat tutun , allah korusun 💖
hamcokelek33 Allah a emanet artık yavrularımız soğuk kanlı kalıp randevu günümü bekliyorum sürekli gidip duvarla karşılaşmak yerine daha iyi geliyo lekelenmeye çözüm yok sanırım hap içmeme rağmen hiç geçmiyo çünkü
Lutfiyee2622 bu arada sizi acildem yukarıya kadın doğuma yönlendirmeyen devlet hastanesini şikayet edebilirsiniz. Benim gittiğim devlet hastanesi de ilçe devlet hastanesi. Ve direk olarak icapçı kadın doğum uzmanına ilk sorada yönlendiriyorlar. Ben sorduğumda prosedür bu şekilde dediler. Ayrıca benim kanamam var diye acile girdiğimde bütün hemşireler senin önceliğin car diyip benimle ilgilenmişti. Kan tahlili alıp bissürü değerime bakmışlardı
Lutfiyee2622 aynen öyle şu kandil gecesi duamdır Allah lekelenme kanama düşük tehlikesi yaşayan herkese şifa versin. Kimseyi böyle sınamasın. Hepinize çok geçmiş olsun 💖💖💖
hamcokelek33 şanslıymışsınız 🙂
hamcokelek33 Allah razı olsun güzel duan için bebek bekleyen herkes sağ salim evlatlarına kavuşsun inşalllahhh Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın