birminikannesi demekkinolculmuo.35.den sonra bilemiyorum ama bundannince söylememesine sastim 😶
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
ygmr bizde dün gittik 1720 gr olmuş oğluşummm 😍😍😍
Özledik sizi yaaa bebek doğum kanalına girmişşş benimmm 😁😁😁
FerhanSerkanEilmez ayy buyuk seninki gerci ben gideli coknoluo.artmidirki benimkide😍😍😍😍😘bizde ozledik valla iyi yapiosn yaziosnn.benide en son gittigimde donmustu cnm.normal dogum pozizyonuna ama.bende bel.fıtığı varya nor aml dogum.zorlanirmisim
ygmr tabi bel fıtığında önermiyorlar normal doğumu
Büyümüştür büyümez mii 😊😊😊😊
Yazarımm tabi vefalıyız biz 😃😃😃
FerhanSerkanEilmez😂😂hejje yerim.pasayi buyumus bak bak.bnm.erken olir gibi sanki sezeryan olursa 27 yi beklemezler sanirim🙄
Ben 32+2 oldum . Dun doktorda randevum vardı , kilosu 1,950 gram boyu 41 cm dediler . Simdilik hersey yolunda . Nst’de sancim cikmadı ben arada oluyor saniyordum 😂😂 anlamiyorum da dogru duzgun , ara sira karnim agriyor o kadar
MerveYildirim gün icinde benim de cok agrim sancim oluyor ama nst de bisey yok 🤣
ygmr yok 38. Haftada alırlar senin prensesi 😍😍😍 ablamız olcanız 😂😂😂
birminikannesi doktora dedim ki ben anlamiyorum sancim var mi yok mu dedim 😂 merak etme sancin oldugun da cok iyi anlayacaksin dedi
FerhanSerkanEilmez ne zaman oluo la 38 😂hesaplayam19 mayisin haftasi ortalama.herhalde 15 mayisda ramazanin baslangici anam millet oruc gelen giden ne serbet ne lokum.ne ciklot 😑😑neyse nasip gelsinde allahim izniyle sağ salim😂😂
FerhanSerkanEilmez damat da kucuk olcak.ama olsn zengin olurlar.esimde.benden kucuk😂😂😂
MerveYildirim hadi yaa 🤣🤣
ygmr akşammm ziyaretine beklerizzz 😍😍😍gündüz biz yeriz 😂😂😂
ygmr evett zengin olurlarrr ohhh kızın yaşadııı zengin koca 🤩🤩
FerhanSerkanEilmez 😂😂😂😂kilo.aldinmi 😣😣
FerhanSerkanEilmez ohh senin oglanda yasadi zengin kari😂😂😂
ygmr almaz mıyımmm 5 kilo aldımmm 😞😞😞😞
Ohhh ohhh yaşasınlar evlatlar yaşarda analar ölür mü 😍😍😍😍
Valla kaptı kızın gül gibi kayınvalideyi 🤩🤩🤩
FerhanSerkanEilmez 😂😂😂amma attin kendini ya😂😂😂kaynana kazan karasi 😂😚😚
FerhanSerkanEilmez ayy cok almisin canim yas napican eyvahh🤔🤔🤔😂😂😂
ygmr bakk bildiğin gibi değill antep fıstıklı lokum gibiyimm 😘😘😘
Yaaa ben zatenn kiloluyumm etme kıyma bu kiloyla doğurayımmm😂😂😂